2777
2789
عنوان

خانومای چادری چادراتونو از کجا میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 39 پست

من اصلا چادر تاکردن بلدنیستم از بیرونم میام پهنه چادرم روفرش  اصلا هم مراقب نیستم  چراخراب نمیشه ی جدیدشوبخرم تاپیک زدیدبرام سوال شد البته درنظر دارم یدونه چادر شیک وپیک مجلسی بخرم

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
#باایرانی (فروشگاه کالای ایرانی) به همت: پویش مردمی حمایت از تولید ملی ارتباط با ادمین  ...

رفتم توکانالش چادر خودم عبا هستش همونو میخوام باز جنسش فک کنم مث صدفیه که تو خریدی.چجوریه پرز اینا جمع نمیکنه ک؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم توکانالش چادر خودم عبا هستش همونو میخوام باز جنسش فک کنم مث صدفیه که تو خریدی.چجوریه پرز اینا ج ...

دو روزه دارم استفاده میکنم ، ولی پرز جمع نکرده، مخصوصا رفتم خونه مادرشوهرم که فرشش جدیده و پرز زیاد داره ،ولی چادرم پرز نگرفت

من قبلا چادر بحرینی داشتم ، الان این صدفی خیلی بهتر از بحرینی هست، من چادر ملی و دانشجویی قبلا داشتم اصلا راضی نبودم

ادرس کانالشو بده

تو اینترنت سرچ کنی سایتش میاد من خرید داشتم مطمئنه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
نزديك حرم؟؟ من هرچي چادر ميخرم چروك ميشه منم حساسم همش دست ب اتوم چند هفته پيش يكي خريدم گفت چروك نم ...

بله نزدیکه به حرم

سمت سه راه بازار

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
قیمتا تو چ رنجیه؟ اخه من ی جا رفتم چادر زیر200نداشت

نمیدونم عزیزم

جدیدا خرید نکردم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

از شابدولعظیم. همه جوره داره😍😍😍حرم شاه عبدالعظیم بازارش غیر چادر وسایل مذهبی دیگه هم داره. مهر و.... دیگه اونو که همتون می شناسید دیگه گفتن نداره که😐پس چرا گفتم؟😑😁به هر حال😘😊

ممد جان