2777
2789

من خارج رحمي بودم كه با آمپول سقط شد،دكتر گفت تا دوماه رابطه نداشته باشم،واقعا انقدر طولاني بايد جلوگيري كرد؟

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
استارتر ازکجا فهمیدی خرج رحمی هستی؟

بتام پايين بود دكترم شك كرد،رفتم سونو واژينال گفت توو لوله ي راستمه

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سونو رفتم هیچی ندید ازمایشم دادم مشکوک بود مال تو بتات چند بود؟

مال من پنجاه و چهار بود.توو لوله باشه مشخصه،اگر توو رحم باشه مشخص نيست با اين بتا

از استرس این که خارج رحمی باشه دارم میمیرم😭

نترس،من دقيقا سمت راستم همونجا كه لانه گزيني كرده بود تير ميكشيد

از استرس این که خارج رحمی باشه دارم میمیرم😭

عزیزم زیاد ب حرف دکترا اعتنا نکن.اگه خارج رحمی باشه خودت با علائمی ک داری متوجه میشی عایا دردی لک بینی چیزی داری

ب منم گفتن ولی توجه نکردم گذاشتم شنبه برم سونوی هشت هفتگی

الهی شکرت 
من بتام ۱۹بود😫😫😫گفته یه هفته دیگه دوباره بده

ان شاءالله ميره بالا