خُدايِ_جَذابيت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2879 عنوان خانمايي كه خارج رحمي بوديد تا چند وقت ممنوع از رابطه بوديد؟ 261 بازدید | 35 پست من خارج رحمي بودم كه با آمپول سقط شد،دكتر گفت تا دوماه رابطه نداشته باشم،واقعا انقدر طولاني بايد جلوگيري كرد؟ تيكرِ روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘 1397/10/27 | 17:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 استارتر ازکجا فهمیدی خرج رحمی هستی؟ تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
خُدايِ_جَذابيت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2879 استارتر ازکجا فهمیدی خرج رحمی هستی؟ بتام پايين بود دكترم شك كرد،رفتم سونو واژينال گفت توو لوله ي راستمه تيكرِ روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 بتام پايين بود دكترم شك كرد،رفتم سونو واژينال گفت توو لوله ي راستمه من سونو رفتم هیچی ندید ازمایشم دادم مشکوک بود مال تو بتات چند بود؟ تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
مورد عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 2 من خارج رحمی بودم متاسفانه لوله راست رو از دست دادم خونریزی داخلی کردم و جراحی باز شدم تا خوب بشم یکماه طول کشید شاید دکترت گفته 2ماه نزدیکی مراقبتی داشته باش
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 از استرس این که خارج رحمی باشه دارم میمیرم😭 تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
خُدايِ_جَذابيت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2879 من سونو رفتم هیچی ندید ازمایشم دادم مشکوک بود مال تو بتات چند بود؟ مال من پنجاه و چهار بود.توو لوله باشه مشخصه،اگر توو رحم باشه مشخص نيست با اين بتا تيكرِ روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
خُدايِ_جَذابيت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2879 از استرس این که خارج رحمی باشه دارم میمیرم😭 نترس،من دقيقا سمت راستم همونجا كه لانه گزيني كرده بود تير ميكشيد تيكرِ روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 مال من پنجاه و چهار بود.توو لوله باشه مشخصه،اگر توو رحم باشه مشخص نيست با اين بتا من بتام ۱۹بود😫😫😫گفته یه هفته دیگه دوباره بده تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
روژین67 عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 824 از استرس این که خارج رحمی باشه دارم میمیرم😭 عزیزم زیاد ب حرف دکترا اعتنا نکن.اگه خارج رحمی باشه خودت با علائمی ک داری متوجه میشی عایا دردی لک بینی چیزی داریب منم گفتن ولی توجه نکردم گذاشتم شنبه برم سونوی هشت هفتگی الهی شکرت
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 نترس،من دقيقا سمت راستم همونجا كه لانه گزيني كرده بود تير ميكشيد من کلا زیر شکمم درد خفیف داره سه روز هم هست لکه بینی دارم 😣 تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
روژین67 عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 824 من بتام ۱۹بود😫😫😫گفته یه هفته دیگه دوباره بده روز چندم سیکلت؟؟؟ الهی شکرت
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 روز چندم سیکلت؟؟؟ بیست روز تاخیر تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
خُدايِ_جَذابيت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2879 من بتام ۱۹بود😫😫😫گفته یه هفته دیگه دوباره بده ان شاءالله ميره بالا تيكرِ روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 عزیزم زیاد ب حرف دکترا اعتنا نکن.اگه خارج رحمی باشه خودت با علائمی ک داری متوجه میشی عایا دردی لک بی ... شما چقدر تاخیر داری؟ تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍