عشقممنوعه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 701 عنوان أيفون دارا 91 بازدید | 13 پست بچه ها من روگوشيم سيب اپ فقط دارم نميتونم ازش فيلتر شكن دان كنم اسم يه برنامه اى بگين كه ازسيب اپ بتونم بگيرم كه ازاون برنامه بازبتونم فيلتردان كنم ممنون اگه ميدونن راهنمايى كنين باتچكر🐥 😔سهم من ازتو فقط خاطره هايت شد 1397/10/27 | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__purple__purple__ عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 4115 چرا از appstore نمیگیری؟😕 شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 چرا از اپ استور دان نمیکنی😁 من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
mahijoni عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 50 سيب اپ چون اپليكشن ايرانيه توش فيلتر شكن ندارهاز همين اپ استور فيلتر شكن دانلود كن
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 برو اپ استور vp n دان کن عالیه من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
عشقممنوعه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 701 مگه اپ استور نداری نه ندارم اينو 😔سهم من ازتو فقط خاطره هايت شد
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 S5 جزو ایفون دارا میشه دیگه😬😭 من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 نه ندارم اينو تازه گرفتی گوشیو؟!! من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
عشقممنوعه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 701 تازه گرفتی گوشیو؟!! اره 😔سهم من ازتو فقط خاطره هايت شد
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 اگه مطمئنی اپ استور نداره برو بده تعمیرات موبایل برات درستش کنه درضمن میتونی بیستو خورده ای پول بدی ۶ماهه فیل ترشکن بگیری من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
عشقممنوعه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 701 سيب اپ چرا؟بايد app store بگيرى برنامه هاتو خب حالا كه من فقط سيب اپ دارم اپ استورازكجا دان كنم ☹️ 😔سهم من ازتو فقط خاطره هايت شد
عشقممنوعه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 701 اگه مطمئنی اپ استور نداره برو بده تعمیرات موبایل برات درستش کنه درضمن میتونی بیستو خورده ای پ ... باش ممنون 😔سهم من ازتو فقط خاطره هايت شد