2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

2802 بازدید | 50 پست

خواهش میکنم هر کی میدونه کمک کنه.زردی رو چطوری کامل از بین ببریم؟ یه بار نوزادمون روز چهارمش زردی گرفت بردیم بیمارستان یشب بستری شد خوب شد الان دوباره حس میکنیم زرد شده پوست صورتش

چن وقتشه؟ دختر منم تا ۱ ماهگی صورتش زرد بود 

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاال نگران نباش هر روز بهش ترنجبین بده .نوزاد بعد از رد کردن زردی باز صورتش یه مدت زرد میمونه.دختر من افتضااااح بود هم سیاه شد بخاطر دستگاه هم زررررد یه رنگ داغون .تا ۳ماه پوست بچه زرد وسیاه میشه بعد درست میشه منم مثل شما بودم مدام سرچ میکردم گریه میکردم نهایتش ۴ماهه .کل زردی میره اما من با اینکه نیاز نبود ترنجبین دم میکردم توی شیشه اندازه نخود قند یا نبات مینداختم بچم میخورد .اصلاااا نگران نباش من الکی خودمو روانی کرده بودم

شیر مادر میخوره نسبتا زیادم میخوره. تو نت خوندم شیر خشک بدین به نوزاد واسه زردی میخوام بدونم درسته؟

ببین عزیزم من پسرم دکتر بردم تا نزدیک سه ماهگی خوب نشد یعنی داشتم دیوانه میشدم 

تا اینکه دکتر گیاهی بردم ازمایشش رو شیر خشک و عناب و ترنجبین و کاسنی داد ....چهار تاش رو مادر باید روزی سه لیوان بخوره شیر خشت و ترنجبین هم دم بجوشون صاف کن وعده ای پنج قطره بده نوزاد ....منکه ده روزه پسرم کلی خوب شد اگه پسره حتما ختنه کن خونش تصفیه میشه 

خودت چیزای گرمی اصلا نخوررر تخم مرغ روغن حیوانی کاچی اینارو نخور خاک شیر بخور خودت چیزای خنک بخور تر ...

چرا اطلاعات غلط میدین؟!اصلا تغدیه مادر ربطی ب زردی نوزاد نداره یکم مطالعه بکنین،میدونی روزای اول بعد زایمان مادرگرمی نخوره و ب جاش سردی بخوره چه بلایی سر خودش و رحمش میاد؟

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه