2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کسی گفت سردی ؟؟؟گفتن گرمی نخوره زیاد اتفاقا جاری من تازه بچه زایید بچه اش خیلی زرد بود دکتر بهش ...

وقتی میگن گرمیجات نخور ینی چی؟بعدشم من جاریم خودم بچش زردی داشت کلی بخاطر بچه مراعات کرد بعدش دکترش دعواش کرده بود ک اصلا نیاز نبوده اینهمه خودتو اذیت کنی و بچت با روشهای درمانی مخصوص خودش خوب میشده وقتی هرکسی میاد براخودش دکتر بازب درمیاره همین میشه الان کلی مشکل براش پیش اومده فقط بخاطر اینکه ده روز اول خودشو با چیزای گرم تقویت نکرده

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
اگه زردی هم بچتون نداشته ک پس چرا گفته گرمی نخورین؟کی با خوردن کاچی بچش زردی گرفته اخه؟بعدشم ب حرف ه ...

میگن نخورین جهت پیشگیری درضمن دکتر من بهترین متخصص زنان زایمانه تو راس میگی خانوم دکتر😂😂😂😂😂

الهم صل علی محمد وال محمد😍
وقتی میگن گرمیجات نخور ینی چی؟بعدشم من جاریم خودم بچش زردی داشت کلی بخاطر بچه مراعات کرد بعدش دکترش ...

جاری منم مثل جنابعالی همین حرف رو میزد یه ماه اسیر بیمارستان ها بود حرف تو کله شما ها نمیره 

وقتی میگن گرمیجات نخور ینی چی؟بعدشم من جاریم خودم بچش زردی داشت کلی بخاطر بچه مراعات کرد بعدش دکترش ...

چرا فکر میکنی دکتر،شما درست گفته و دکتر ما غلط؟؟ گومی نخور،ینی خنکی بخور نه سردی عزیز من 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
راهی هست که بشه انجام داد که بچه زردی نگیره کلا از همون اول؟؟

ببین من ماه اخر بارداریم ترنجین و شبرخشت دم کردم هر روز دو قاشق میخوردم بعدشم چیزای گرم و روغنی نخوردم اصلا بچم یذره زردی نداشت خواهرم مثل من کرد اصلا بچش زردی نگرفت

تو ماه اخرتم قیسی و خاک شیر خیلی کم بخور 

در خانواده‌های ایرانی پختن کاچی برای زائو به یک سنت تبدیل شده. تا آنجا که اگر مادران جوان امروزی تمایلی به خوردن کاچی نداشته باشند، اطرافیان خوردنش را مثل یک دارو تجویز می‌کنند و با اصرار آن را به خوردشان می‌دهند اما حقیقت این است که غذاهای چرب برای کسی که تازه وضع حمل کرده، خوب نیست و تنها فایده‌اش اضافه وزن برای مادر است، چون کاچی غذای پرکالری و بسیار چربی است و باتوجه به کم‌تحرکی مادر در هفته اول، در بدن ذخیره می‌شود.

سلام من هرروز به پسرم کاسنی میدادم زردیش کم بود زودخوب شدقطره بیلی ناسترهم میدادم خیلی خوبه چون خودش ترنجبین داره وباعث  میشه شکم بچه روزی چندبارکارکنه زردیش  کم بشه

ولی حتما دوباره ببردکتر ببینتش

به حکمتش دل بسپار(خدا)