2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سخت نيس زياد، حسابداري رياضي داره

آخه ریاضی من عالی المپیاد ریاضی قبول شدم 

ولی الان نمیدونم بین این دو کدوم انتخاب کنم میگت حقوق آزمون وکالتش خیلی سخته و اگه ندی هیچ کاری براش نیست 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
آخه ریاضی من عالی المپیاد ریاضی قبول شدم  ولی الان نمیدونم بین این دو کدوم انتخاب کنم میگت حقو ...

اره اينم هست  حقوق فقط بايد وكيل شي،وگرنه كار خاصي  نيس.حسابداري پس برو عريزم

خدایا مراقب تودلی هام باش❤️
واي چقددد خوووب، خيلي خوندين؟؟

آره😉اما اینکه داداشام و همسرم کمکم کردن بی تاثیر نبود😁

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
اونام وكيلن؟

آره عشقم دو تا از برادرام و همسرم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
چه عالي موفق باشيد

همچنین عزززیزم