2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خیاطم.گرفتن زیپ ودکمه وتزینن رولباس باخود مشتریه

عزیزم شما یک پیراهن که از پشت زیپ بخوره و یقه و آستینم داشته باشه چقدر میگیرین؟من تازه خیاطی شروع کردم واقعا تو نرخ بعضی لباسا موندم

معمولا زیپ رو خودشون میگیرن وپولش رو رو لباس حساب میکنن اما چون لایی حریر نسبتا گرونه اول میپرسن واگه مشتری راضی بود براش میزنن وبازهم پولش رو جدا رو لباس حساب میکنن تاحالا ندیدم خیاط به مشتری بگه خودت بخر زیم ولایی رو

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
عزیزم شما یک پیراهن که از پشت زیپ بخوره و یقه و آستینم داشته باشه چقدر میگیرین؟من تازه خیاطی شروع کر ...

بستگی ب یقه داره عزیزم.اگر یقش جدا بخوره و استین مدل داشته باشه ۲۰.ولی اگه ساده باشه فقط درحد همون ی پیراهن ساده ۱۵

خدایا شکرت بابت سلامتی کنجدی ک تودلم دارم...☺😊
بستگی ب یقه داره عزیزم.اگر یقش جدا بخوره و استین مدل داشته باشه ۲۰.ولی اگه ساده باشه فقط درحد همون ی ...

مرسی عزیزم میتونم آی دی اینستاگرامی یا راه ارتباطی با شما داشته باشم که سریعتر پاسخ بدین تا سوال در این موارد ازتون بپرسم،البته اگه امکانش هست