نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عنوان سرفه های خشک دخترم 3485 بازدید | 29 پست یک ساعتی میشه پشت سر همهمینجور داره سرفه میکنه ک یه چند باری هم از شدت سرفه بالا آورد الهی بمیرم چیکار کنم چی بهش بدم بچم راحت شه یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم... 1397/10/27 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 اگه به دونه داری بهش بده .یا چهار تخمه نه هیچ کدوم 😔 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
علی_مامان عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 14244 اگر ارده و گل بابونه داری بگم چیکار کن که یکشبه از بین بره سرفه هاش
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 چند وقتشه؟؟ ۲ سالشه یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
آذر عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 11496 منم پسرم سرفه داشت بردم دکتر بهش شربت سیتریزین داد دو و نیم سی سی هر ۱۲ ساعت خداروشکر بهتر شد اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید
روشناخانم عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 5076 اگر ارده و گل بابونه داری بگم چیکار کن که یکشبه از بین بره سرفه هاش بگو یاد بگیریم
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 اگر ارده و گل بابونه داری بگم چیکار کن که یکشبه از بین بره سرفه هاش ارده دارم گل بابونه نمیدونم بگو اگ خوب نشد فردا تهیه کنم یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20980 براي بهش شربت آويشن بده. اگر نداري فعلا آب ولرم رو يكم عسل و دو قطره ليمو بزن بده خشك نشه گلوش.خلط پشت بيني داره كه قطره اب نمك بيني مداوم خوبش ميكنه تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 به دونه دم کن بده روغن بادوم شیرین هم عالیه ندارم هیچکدومو 😔 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 منم پسرم سرفه داشت بردم دکتر بهش شربت سیتریزین داد دو و نیم سی سی هر ۱۲ ساعت خداروشکر بهتر شد سرفه هاش خشک بود؟؟ یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 براي بهش شربت آويشن بده. اگر نداري فعلا آب ولرم رو يكم عسل و دو قطره ليمو بزن بده خشك نشه گلو ... اصلا تا بحال اینجوری نشده سرفه هاش یکسره شده خدا مرگم بده یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...