الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه قاشق از روغنی ک روی ارده جمع میشه (نه روغن ارده ایی ک مغازه ها میفروشن) رو با گل بابونه بذار رو حرارت یکم گرم بشه بعد باهاش تمام قسمت های سینه و گلو شکم و حتی کمر رو قششششششنگ ماساژ بده طوری ک از طریق پوستش نفوذ کنه بعد یه پاره نخی ببند یا لباسی ک گرم نگه داره اون قسمتها رو ...بایکشب تمام سرفه ها مشکلات گوارشی دلدرد و ...همه خوب میشه به شب دوم نمیکسه
پسر من یه سالش بود دقیقا اینجوری بود واز شدت یرفه خلط بالا میاورد بردم متخصص سیتریزین داد و یه قطره که گفت به بینیش بزن و قطره ی منتول که گفت به بالشت بزن موقع خواب سه روز اینارو انجام دادم حالش عوض نشد پس دست بردم تو دارو گیاهی🤔🤔🤔 لیمو شیرین آب پز کردم تلخ میشه خیلی اما ابشو گرفتم هی با قطره چکون بیست قطره میدادم نبات وگذاشتم توی یه قاشق زیر حرارت اجاق گرفتم سیاه شد روش یه مقدار آب ریختم وگذاشتم توظرف بازهم روزی دو الی سه بار میدادم بهش حکم دیفن هدرامینو داشت سه چهارتا عناب گذاشتم توکتری ویه فنجان آب ریختم روش با یه تیکه نبات بعد از جوش اومدن بازهم روزی چند بار میدادم.... خوب خوب شده و تا الان داروهایی که دکتر داد پرن
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
انشالله که زود خوب شه فقط اگه اینارو میدی دیگه دارو بهش نده من بچم وقتی دوماهش بود اینجوری شد چون نمیتونستم داروگیاهی بدم میگفتم کوچیکه پنج روز بستری شد چه عذابی که نکشیدم😐😐😐😐 اما امسال یه سالش شده بود وقتی باز اینجوری شد گریه کردم گفتم خدایا نکنه باز بستری شه با خیال راحت اینارو دادم زود خوب شد الان چون گفتی بچت دوساله اینارو گفتم دوسال دیگه بزرگتره خیلی بهتره
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰