2777
2789

هفته بیست و دو بارداری ام،شب رفتم دستشویی، خود مو میشستم کامل دهانه واژنم بیرون زده بود، بعد از آن هم چند بار رفتم به همون وضعیت قبلی، لک و خونریزی و دردی هم ندارم تا فردا صبح برم دکتر از نگرانی میمیرم، ممنون میشم هر کسی میتونه بهم بگه دلیلش چیه، من بعد پنج سال این بچه رو خدا بهم داده، دعا کنید برام، نکنه  دهانه رحمم زده بیرون 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعی ندارم کمکت کنم عزیزم ولی استرس نداشته باش احتمالا سنگین شدی اینطوری حس کردی. استرس بدترین چیزه

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

چیزی نیست گلم نگران نباش اصلا

رحمت داره جا باز میکنه دیگه اینجوری حس کردی فشار میاد خب وقتی دسشویی میکنی

هیچی نیستتتت 

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

دهانه رحم نیست 

کلا به خاطر فشار که وارد میشه اینحوری هست اصلا نگران نباش

متوجه هستم چی میگی

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

نزدیکی که نداشتم دو هفته است،ببخشید دست تونو میکنید داخل واژن یه برجستگی احساس میکنید، قسمتی از آن زده بیرون، سر بارداری اولم اینطوری نبودم اصلا 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است