2777
2789

بیاین دورهم باشیمو تعجب کنیم😂😂

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستام چهار سال پیش بهم کفت داداشش از کدوم کشور اسمش یادم نیست گوشی اورده واسش ۱۲تا سیم کارت میخوره بعد دستش یه نوکیا صفحه شکسته که درپشتشم نبود چسب نواری زده بود باطریش نیوفته داشت منم اینجوری بودم  

تا خدا با من است زمانه با من است .

دخترخاله شوهرم.شنیده بود منو پدرشوهرم با من بده هی میومد میگفت پدرشوهرمن عاششششقمه.منو از همه بچه هاش بیشتر دوسداره.میگه من فقط بخاطر عروسم زندگی میکنم😂😂😂😂😂درحالی که همش دعوا میکنن و چند بار شوهرم گفت جلوی من فوشش داده

تیکر تولد یک سالگی دختزمه.بازم ترکید😁کاربری سوممه
یه بنده خدایی وقتی کار می‌کنه مریض میشه برگشت به من گفت بدنم تجملاتیه باید کارگر بگیرم و الا زود واک ...

😂😂😂😂بدن تجملاتی

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
تونل توحید تازه افتتاح شده بود عموم اینا کلاس میزاشتن ما رفتیم تونل رو دیدیم    

میگفتی وای شما چقدرلاکچری هستین😂😂😂

داماد خالم 

خالم گفته دامادش می خواد پستداک ( فوق دکترا) بخونه کانادا بعد اگه خوب بود بمونند دیگه اونجا

بعد دامادش هر جور حساب میکردی حتی خوندن جهشی و بدون سربازی بازم سنش نمیرسید که دانشجو دکتری باشه نهایتش به ارشد می رسید سنش

ما هم فقط اینجوری     

یه بنده خدایی وقتی کار می‌کنه مریض میشه برگشت به من گفت بدنم تجملاتیه باید کارگر بگیرم و الا زود واک ...

قربون بدن خودم که ساده زیسته  

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد