2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نمیاد

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

من واقعا چند ساعته عذاب وجدان گرفتم چرا بعضیا اینقدر بیشعورن.

یه خانوم تو یه تاپیک گفت میخواد سقط کنه چون شرایط نگهداری ندارن هنوز چهار هفته هست منم گفتم اگه شرایطشو نداری زود سقط کن نذار قلبش بزنه بعد بفکر بیفتی بچه رو ناقص کنی.

یه ... اومده میگه چرا تشویقش می‌کنی درد بچه میگیره....

واقعا متاسفم هنوز تو جامعه اینقدر طرز تفکر پایینه بعد هی انجمن حمایت کودکان تبلیغ بشه چرا ما یاد نمی‌گیریم ...

من واقعا چند ساعته عذاب وجدان گرفتم چرا بعضیا اینقدر بیشعورن. یه خانوم تو یه تاپیک گفت میخواد سقط ک ...

من تجربه اشو دارم اینجا اگه چیزی بگی بعضیا میوفتن ب جونت...چندشب پیش کلی فوش خوردم

من واقعا چند ساعته عذاب وجدان گرفتم چرا بعضیا اینقدر بیشعورن. یه خانوم تو یه تاپیک گفت میخواد سقط ک ...

مایی که مثلا تو خانواده ای با شریایط معمولی زندگی کردیم اینده نداریم دیگه چه برسه به کسی که خودش میدونه وضعیتش برای بچه بزرگ کردن مناسب نیست

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

ولشون کن هی میان میگن اگه خدا این فرشته رو به ما میداد رو چشممون میزاشتیم درک نمیکنن یکی خب شرایطشو نداره بخدا دوتا از اقواممون که چند سال نازایی کشیده بودن بعدش بچه دار شدن هر دو شون بچه های سومشون که نا خواسته بودو سقط کردن 

من تجربه اشو دارم اینجا اگه چیزی بگی بعضیا میوفتن ب جونت...چندشب پیش کلی فوش خوردم

بخدا چرا اینقدر جوگیرن خیلی ناراحت شدم حالم بد شد تازه فهمیدم چرا اینقدر بچه کار داریم پرورشگاه پره..

توام بیخیال شو امیدوارم یه کتاب بخونن هرچند رمان یکم فکرشون واقع بین بشه

مایی که مثلا تو خانواده ای با شریایط معمولی زندگی کردیم اینده نداریم دیگه چه برسه به کسی که خودش مید ...

دقیقا.

منم دلم سوخت . عزیزم بی فرهنگی بیداد می‌کنه.

پس شما هم دیدین. خیلی بخدا ناراحت شدم