2777
2789
عنوان

با خودارضایی دختر دوساله ام چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4626 بازدید | 102 پست

کتک نزنید، بدتر میشه

توی پسرا شایع هست، دخترو تا حالا نشنیده بودم، حواسشو پرت کنید، براش چیزایی که دوست داره بخرید، خوراکی های جذاب با کمک خودش درست کنید، یه کاری نکنید که بفهمه برای چی میزنید یا حواسشو پرت می کنید که پنهانی این کارو بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا نظرات و کمکاتون رو بزهرید شاید دیر بخونم

نه از یبوسته ن از انگل.

عفونت ادرای داره ازمایش بده دارو بده

کتک ک راه حل نیس

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

تنها راهش اینه ک بهت توجه نکن. هروقتم اینکارو کرد یهو بهش خوراکی یا چیزی ک دوس داذه رو بده بذار حواسش پرت شه یا بترسونش دخترمن فکشو خیلی بد کج میکرد هرکار کردم دست برنداشت اخرم ترسوندمش ک مثلا فلانی اینکارو میکرد دهنشو. بریدن و...

شاید میخاره بیچاره.اصلا بچه دوساله ارضا نمیشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

عزیزم این خود ارضایی نیست این فقط یه شناخت بدنه وبس با دعوا وکتک از خودتون واز بدنش زدش نکنید در مرحله اول فقط بی توجهی اصلا انگار نمیبینید بعد حواس پرت کردن اونم نه با عصبانیت یا حرص یا ناراحتی هیچی از صورتتون نباید معلوم باشه