2777
2789
عنوان

ب نظرتون من چه فکر مثبتی میتونم بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست
کلا همیشه ..ولی ازوقتی باردار شدم بیشتر شده.الان دوسالی میشه..ولی دیگه چن ماهه خیلی شدیدترشده

بهش میرسی؟ازلحاظ جنسی عاطفی.وقتی باردارشدی بیشترشده یعنی حتماکمتربهش رسیدی

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ب نظرتون داره بهم خیانت میشه??میگن زنا بوی خیانتو از فرسخها تشخیص میدن.الان چن ماهه من این حسو دارم.ولی باز میگم شاید اشتباه میکنم.نمیدونم بخاطر پسرم پیگیر نمیشم ولی واقعا دارم عذاب میکشم .خیلیم ادعاش میشه ک هرکاری کنه هیچ کی نمیتونه مچشو بگیره.خیلی خیلی زیرکه 

بهش میرسی؟ازلحاظ جنسی عاطفی.وقتی باردارشدی بیشترشده یعنی حتماکمتربهش رسیدی

تاچن وقت پیش اره ولی الان چن ماهه بیخیالش شدم .رابطه جنسیم ک اون کلا طرف من نمیاد با اینک بخودم میرسم بچمو میزارم پیش مامانم باشگاه میرم ک ازتیپ نیوفتم ولی شاید ماهی یک بار فقط رابطه باشه.اون همیشه میاد خونه میگه وای ک چقد خستم باید بخوابم .خب یعنی چی .یعنی طرف من نیا.

تاچن وقت پیش اره ولی الان چن ماهه بیخیالش شدم .رابطه جنسیم ک اون کلا طرف من نمیاد با اینک بخودم میرس ...

اولش کم گذاشتی توبارداری مردانمیتونن خودشونونگه دارن متاسفانه.من نمیدونم واقعاچی بگم الان ولی بیشترحواستوجمع زندگی کن بیشترحواست ب همسرت باشه چیزایی گفتی مثلابداخلاقی ولی اون شنگوله وگوشیشواونجوربااحتیاط میده دستت رفتاراش خیلی عادی نیست عجیبه 

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
اولش کم گذاشتی توبارداری مردانمیتونن خودشونونگه دارن متاسفانه.من نمیدونم واقعاچی بگم الان ولی بیشترح ...

نه عزیزم من تو بارداری منع رابطه نداشتم ولی شوهرم.طرفم نمیومد جالب میدونی چیه هر روز میرفت حموم تموم بدنشو شیو میکرد وبعدش مثلا میرفت سرکار.بهشم میگفتم چرا کاری بامن نداری الکی میگفت اگه بچه طوریش بشه چی درصورتی ک دکتر ب من گفته بود تا ماه اخر هیچ منعی واس رابطه نداری .نمیدونم فک میکنم چون هیکلم چاق شده بود خوشش.نمیومد