2777
2789
عنوان

ب نظرتون من چه فکر مثبتی میتونم بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست
من اگه جای شما بودم تلگرامشو هک میکردم خودمو راحت میکردم از شک 

وااااای راست میگه 

سریع کدو ببین پیامکو پاک کن

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 

رمز گوشیشو دارم کلا ختم گوشیه اصلا نمیشه هکش کرد من خیلی سردرنمیارم عین اب خوردن هزارتا چیز توگوشیش قایم میکنه ک من اگه یک روز کامل بشینم گوشیشو زیرو رو کنم هیچی پیدا نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترو به خدا اگه میدونید چه جوری میشه تلگرا م و هک کرد به منم بگید

راستش خودمم نمیدونم دقیق ولی تو نت سرچ کنی حتما راهشو پیدا میکنی

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
رمز گوشیشو دارم کلا ختم گوشیه اصلا نمیشه هکش کرد من خیلی سردرنمیارم عین اب خوردن هزارتا چیز توگوشیش ...

هردیقه چت میکنه؟حرکت مشکوک دیگه ای ندیدی؟

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
هردیقه چت میکنه؟حرکت مشکوک دیگه ای ندیدی؟

کلا بخام یه لحظه گوشیشو ازش بخام اول خودش ازم میگیرش انگار سریع یه کارایی میکنه بعدش میدش ب من.هروقت رفتم بالاسرش سریع صفحه گوشیشو عوض میکنه الکی میره تو منو 

کلا بخام یه لحظه گوشیشو ازش بخام اول خودش ازم میگیرش انگار سریع یه کارایی میکنه بعدش میدش ب من.هروقت ...

الفاتحه

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
تا حالا گفتی با کی داری چت میکنی ؟؟؟ساعت آمد و شدش فرق نکرده ؟؟؟زیادی مهربون یا یخ و وارفته نشده ؟؟

چرا بعضی وقتا خیلی مهربون میشه با.وجود اینک من بداخلاقی میکنم..بعدش تعجب میکنم میگم چقد ریلکس برخورد میکنه.بعضی وقتام وقتی باهم دعوامون میشه میره بیرون ومیاد کلا اینقد مهربون میشه ک من شاخ درمیارم