2777
2789
نتیجه گیریش میشه اینکه به روابط قبلمون بستگی داره فکر کنم

کسی بچه دوست باشه خوب میشه نباشه ن😊

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن بستگی به خود زن وشوهرداره که چطور زمان و اوضاع رو مدیریت کنن که براهم وقت داشته باشن ونزارن ظاهری ازهم دور بشن

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
بنظرمن بستگی به خود زن وشوهرداره که چطور زمان و اوضاع رو مدیریت کنن که براهم وقت داشته باشن ونزارن ظ ...

فکر میکنم بعضیا نمیتونن سختیاشو تحمل کنن که روابطشون بد میشه

🤗

به بچه ربطی نداره، اگر برای بهبود رابطه ات می خوای بچه بیاری این کارو اصلا نکن، مثل خاله خانباجیای ص سال پیش که تا می دیدن زن و شوهر مشکل دارن می گفتن بچه بیارید درست می شه، می دو نی چرا اینو می گفتن چون مادر تمام حواسش می رفت به بچه ها و دیگه کاری به کار هم نداشتن که مشکل به وجود بیاد ولی برای زندگی های امروزی جواب نمی ده، اما اگر رابطه نون خوبه و فکر می کنی با اومدن بچه بد می شه باید خیلی زیاد با هم صحبت کنید، یک سری قول و قرار بزارین، مطالعه کنین، آمادگی کامل روحی داشته باشین، هر دو مسئولیت پذیر باشین و کار های بچه و خونه رو تقسیم کنین تا با اومدنش خوشبختر باشین

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
حالا اون که عیب نداره

آخه لحنش ی جوریه انگار من خنگم حرصم میگیره مخصوصاحموم بردنی خودش میاد وایمیسه بالای سرم میگه میندازیش 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
شوهر تو بچه دوست داره؟

اگ نداشت نمیزاشتم حامله شم چون مردی بچه دوست نداره و نمیخاد ن تو حاملگی کمکی ب ادم میکنه ن بعد از زایمان تو بچه داری کمک میکنه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز