2777
2789
من هفت سال با شوهرم دوست يودم اينقز منو دوس داشت بچه اومد ديگه فقط بچه رو ميخاد

عزیزم😅😅😅حسودیت میشه اون عاشق توئه بچتونه فقط دوسداره ولی تو عشقشی خب بچه ام ک میاد ادم همش سرگرم میشه باهاش چون بچه شیرینه کوچولوئه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

روابط صد در صد بهتر و عميق تر ميشه

اما خوب بچه وقتي مياد خستگي و كم خوابي و بي حوصلگي توي والدين به وجود مياد.اينجوري ميشه كه شايد به ظاهر يكم از هم دورتر ميشن اما در باطن رابطه ي عميقي به وجود مياد.مثلا وقتي زن و شوهر بعد از مدتي وقت ميكنن باهم صحبت كنن مطمئنا اون صحبت كردنه خيلي به هردوشون مزه ميده...

یه روز خوب میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بودیم بهترم شدیم فقط شوهرم یکم رییس بازی درمیاره گاهی دستورمیده بابچه اینجوری باش اونجوری باش 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

بدتر واقعا زن بعد زایمان کم حوصله و افسرده میشه  کمتر مردی هم درک میکنه این شرایطو 

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
عزیزم😅😅😅حسودیت میشه اون عاشق توئه بچتونه فقط دوسداره ولی تو عشقشی خب بچه ام ک میاد ادم همش سرگرم ...

مثلا من دارم از درد ميميرم ميگم بچه گازم گرفته هرهر ميخنده و قربون صدقه بچش ميره

انگار نه انگار كه يروزي نميتونس ببينه خار تو دستم بره

الانم دوس داره ولي مثلا من دارم از درد ميميرم ميگم بچه گازم گرفته هرهر ميخنده و قربون صدقه بچش ميره ...

با گاز بچه از درد میمیری ؟ حساس نشدی به نظرت ؟ 

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
درکل بچه فقط مشکلاتو دوبرابر میکنه یدونه واسه مردی که بچه دوسته خوبه....واقعا هنوزم هنگم زمون قدیم ا ...

رحم‌هاشونم فولادی بود لامصبا الان اکثرا تو یکیشم میمونن

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
 مثلا من دارم از درد ميميرم ميگم بچه گازم گرفته هرهر ميخنده و قربون صدقه بچش ميره انگار نه انگ ...

اره درسته گلم ولی میدونه بچه نمیتونه محکم گاز بگیره یا اگرم بگیره شاید اون لحظه داره ب حرکت و کاری ک بچش کرده فکر میکنه و میخنده و اینک اولای ازدواج و تو دوستی عشقی ک تو رابطه هسته تنددد و اتشینه ولی کم کم ب مرور زمان ک از رابطه چند سال بگیره حرارتش کمتر میشه بجاش یه دوست داشتن عمیقو و وابستگی میاد مثلا من خودم اونجوری ک همسرم سال اولی ک باهاش بودم با حرارت قربونصدقم میرفت الان ک پنج سال میگذره خب حرارتش کمتر شده خیلی مثل اون اولا نیس ولی خب بیشتر دوستم داره بیشتر وابستمه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
نتیجه گیریش میشه اینکه به روابط قبلمون بستگی داره فکر کنم

منم نفهمیدم نظرات متفاوته🤔

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁