2777
2789
عنوان

نکنه بچم قد کوتاه باشه

853 بازدید | 26 پست

دخترمو بردم بهداشت برای واکسن و قدووزن.وزنش 200 تا 300 گرم کم بود.اما قدش دو سانت.

وزن تولدش 3700بود.توی 4 ماهگی وزنش 6200 و قدش 60

خیلی نگرانم.

کسی از شما بوده که قد و وزن بچش پایین تر از نمودار نرمال بوده اما بعد از چندماه همه چی اوکی شده باشه؟خیلی استرس دارم

خدای عزیزم دوست داشتنی های منو برام نگه دار

من تازگی پیش متخصص  بودم 

راجب قد از دکتر پرسیدم

گفت قد نوزاد و کودک دختر تا سن بلوغ اصلا و ابدا مشخص نمیشه که بلنده یا کوتاه

گفت نوزاد شما حتی اگه از نمودار بلند تر هم باشه این نشون دهنده ی این نیست که در اینده بلند میشه یا نه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب دختر اینو گفت نه پسر دختر من ۱۱ ماهشه  رو نمودار خوب بود اما گفت هیچی تا سن بلوغ مشخص نی ...

منم بچم دختره.

خدا حفظ کنه برات دختر قشنگتو.

همیشه قد و وزنش روی نمودار بوده؟تا حالا نشده که پایین تر باشه و ماه بعد اومده باشه روی نمودار؟

وای همش فکرم درگیرِ این موضوعه.

منم بچم دختره. خدا حفظ کنه برات دختر قشنگتو. همیشه قد و وزنش روی نمودار بوده؟تا حالا نشده که پایین ...

عزیزم‌حرفای بهداشتو توجه نکن اونا ماما هستن متخصص نیستن که

همیشه رو نمودار دکتر خوب بوده من هر دو ماه یه چکاپ میبرمش که این سری دکتر اینو راجب قد بهم‌گفت

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

ببین بچه ها به سن بلوغ که برسن اونقدر که باید ژنتیکی رشد کنند میکنند از الان غصه نخور بابا.بعدشم فوقش بجه میره ورزش والیبال و بستکبال قد بلند میشه .درضمت ارثیه به خودت و شوهرت میره قدش

قدش کوتاه باشه چی میشه؟

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

قد خودتو همسرت چنده

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
عزیزم‌حرفای بهداشتو توجه نکن اونا ماما هستن متخصص نیستن که همیشه رو نمودار دکتر خوب بوده من هر دو م ...

مرسی باربی جون. منم باید این ماه چک آپ کنم پیش دکتر. تا دکتر خیالمو راحت کنه

ببین بچه ها به سن بلوغ که برسن اونقدر که باید ژنتیکی رشد کنند میکنند از الان غصه نخور بابا.بعدشم فوق ...

سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم. آره واقعا به قولت بعدا میره ورزش. مرسی محبوبه عزیزم

قدش کوتاه باشه چی میشه؟

چیزی نمیشه میدونی من همش به این فکر میکنم که چرا از نمودار باید پایین تر باشه آخه.به چه دلیل.شیرم خوبه کامل سیر میشه باید یک ساعت و نیم بگذره تا شیر بخوره.اونوقت کمبود وزن؟اخه چرا؟درگیر اینم.

وزن پسر من زیادی بالا پایین میشه الان ۱۰ ماهشه ۷.۵ کیلو هست. قدش تو ۴ ماهگی ۵۸ و الان ۷۴

عزیزم.خدا نگهش داره برات.

الان اوکی شده قد و وزنش از نظر دکترش؟