2777
2789
عنوان

نکنه بچم قد کوتاه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 26 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم.خدا نگهش داره برات. الان اوکی شده قد و وزنش از نظر دکترش؟

دکتر میگه مغزش خوبه. قلبش خوبه. برو به سلامت. خخخخخ

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
چیزی نمیشه میدونی من همش به این فکر میکنم که چرا از نمودار باید پایین تر باشه آخه.به چه دلیل.شیرم خو ...

بنظر من همه چی طبیعیه. فامیل خودمون قد بلند و ماهه ولی ای بالام جان، بیچاره پدر و مادرو تو بچگی از دست داد بعدم افتاد گیر یه مرد شیاد که با قفل فرمون کتکش میزد...

فقط دعا کن عاقبت خیر بشه

شیرتم خوبه وزن گیریشم خوبه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
بنظر من همه چی طبیعیه. فامیل خودمون قد بلند و ماهه ولی ای بالام جان، بیچاره پدر و مادرو تو بچگی از د ...

الهی.عزیییزدلم.چقد وحشتناک. ان شاءالله همه بچه ها عاقبت بخیر بشن بچه های ماهم کنار اونا.

خدای عزیزم دوست داشتنی های منو برام نگه دار
سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم. آره واقعا به قولت بعدا میره ورزش. مرسی محبوبه عزیزم

فدات گلم.ماشالله دوتاتون خیلی قد بلندین ۹۹ درصد قد بلنده بهت قول میدم.پس من چی بگم قدم ۱۵۵😂

مامان الی جان این پیام شما مال چندسال قبله توروخدا اگه میخونی جوابم و بده قد دخترتون درست شد؟ دختر م ...

سلام عزیزم. آره الان خیلی نرماله. نه قد کوتاهه نه قد بلند. دکتر میگه نرماله و اوکی هست. نسبت به هم سن و سالاش هم، خودمم میبینم که نرماله.

نگران نباش دوست خوبم

خدای عزیزم دوست داشتنی های منو برام نگه دار