پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 عنوان کسی هست بدونه باید چکار کنم ؟ 84 بازدید | 7 پست بچه ها یه کمپوت انانس باز کرده بودم و بعد الان دیدم کنار اپن و یادم رفته بود بخورم همینطوری یه تیکه اشو خوردم ولی خراب بود حالم داشت بهم میخورد . نکنه سم بوتولیسم داشته الان باید چکار کنم ؟ 😨😨😨😨 دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛ 1397/10/26 | 14:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5253 هیچیت نمیشه من مریض بودم یه بطری شیرکاکائو گندیده ها گندیده خوردم فقط اسهال شدم تا ۲ساعت بعدش خوب شدم خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 هیچیت نمیشه من مریض بودم یه بطری شیرکاکائو گندیده ها گندیده خوردم فقط اسهال شدم تا ۲ساعت ب ... اخه میگن کنسرویجات خطرناکه سم بوتولیسم داره . کشنده اس میترسم دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 دست کن تو حلقت بیاری بالا چند بار عق زدم نشد بوی ماهی گندیده میداد . وای اصن حواسم نبود بزارمش یخچال کاش نخورده بودم 😭😭😭😭 دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5253 اخه میگن کنسرویجات خطرناکه سم بوتولیسم داره . کشنده اس میترسم ای بابا خواهر ب گفته ها زیاد توجه نکن همسایه بالاییمون با تن ماهی مسموم شد ک نجوشونده بود بعد من همش تن بدون جوشیدن میخوردم هیچیم نشده بود خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 ای بابا خواهر ب گفته ها زیاد توجه نکن همسایه بالاییمون با تن ماهی مسموم شد ک نجوشونده بود&nbs ... وای تو رو خدا نخور خیلی خطرناکه کار یه بار میشه . سم بوتولیسم واقعا کشنده است . دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛