2777
2789
عنوان

سقط تو خونه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9703 بازدید | 95 پست
چه قرصی چند تا؟ والا من زعفرون خوردم چیزی نشد. 

زعفرون زیاد با نبات. کم کم بخور بپر بپر کن. چند ساعتی طول میکشه. اسم قرصش یادم نیست خارجی بود. ببین قلب نداره سقط میشه فقط تا میتونی بالا پایین بپر پله برو بدو خودش دفع میشه

برای ارامشم صلوات بفرستید. ممنون
نمیخوام بچه دیگه. یه دختر 9 ساله دارم. 5 ساله پدرم در اومد از بس رفتم دنبال دوا درمون. زندگی نکردم. ...

اها من فکرکردم بارداری اولتونه

خدادخترتونوحف‌ظ کنه،تک فرزندی خیلی هم خوبه

رویای آزادی...🎼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت قرص رو بگیر استفاده کن من خودم تجربه اش رو دارم به منم همینارو میگفتن همش استرس الکی میدن ولی من تو خونه با قرص سقط کردم رحمم هم کاملاً تخلیه شد، حالا شما بعد از سقط میتونی یه سونو بدی که خیال خودتم راحت بشه

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
زعفرون زیاد با نبات. کم کم بخور بپر بپر کن. چند ساعتی طول میکشه. اسم قرصش یادم نیست خارجی بود. ببین ...

قرص سایتوتک

خودت قرص رو بگیر استفاده کن من خودم تجربه اش رو دارم به منم همینارو میگفتن همش استرس الکی میدن ولی م ...

چند هفته بودی؟ قرص سایتوتک ؟ به من گفتن ۴ تا بزار داخل واژن درسته؟

چند هفته بودی؟ قرص سایتوتک ؟ به من گفتن ۴ تا بزار داخل واژن درسته؟

من فکر کنم شیش هفته بودم، اره همون قرص سایتوتک، به من گفته بود یه ورق رو کامل استفاده کن، هر نیم ساعت یکی بخور یکی رو بذار داخل واژن

به من نگفتن خودش میفته. فقط میگن بیا قرص بزاریم برات ساکشن یا گورتاژ بشی. من نمیخوام به راحتی برم گو ...

بارداری پوچ خوبه خود حدورد ای هفته ۱۰ و ۱۱ سقط میشه بیمارستان میخود پول به جیب بزنه اصلاکور تاژ نکن

فقط اینکه من از دو نوع قرص استفاده کردم، اول یکعدد میفوپریستون و ۲۴ ساعت بعد همون ۴ تا قرص سایتونگ یا همون میزوپریستول

یگانه قانون حقیقی همان است که به آزادی منجر می‌شود. قانون دیگری وجود ندارد