سلام دوستان لطفا اگر کسی با قرص تو خونه سقط کرده از تجربه اش بگه . من هفت هفته باردارم ولی پوچ ، جنین تشکیل نشده خیلی میترسم قرص رو استفاده کنم میگن خیلی ریسک داره موندم چیکار کنم .
گفت مجوز بگیر دارو بدم برو بیمارستان سقط شد که هیچی نشد کورتاژ کن
متاسف نباش. انقد دیشب تا صبح گریه کردم به این نتیجه رسیدم ما تو این دنیا هیچ کاره ایم نه دعامون میگیره نه صدامونو کسی میشنوه. معجزه و این چیزا در حد حرفه. هرچی که بخواد بشه میشه. ما هیچی نیستیم . تصمیم ما هیچ اثری نداره. پس الکی گریه نمیکنم دیگه هم نذر و نیاز نمیکنم از خدا هم چیزی نمیخوام.
بچه ها ببخشید شماهایی که میگید تو خونه سقط کردید روش تونم بگید .
من قرص واژینال گذاشتم و زعفرون یه لیوان دم کردم و خوردم و کلی بپر بپر کردم. افتادم خونریزی و خودش سقط شد. البته یه روز و نصفی طول کشید. خیلی هم درد نداشت. اونو 7 هفته بودم. دوتا هم پنج هفته سقط کردم که فقط زعفرون خوردم. مثل پریودی بود. این که 13 هفتست سقط شد میام میگم فعلا که سرجاشه
البته مشکل شماچیزی نیست،مطمئنم مثل خیلیای دیگه شمام بچه دارمیشین،این چیزاالان راحت درمان میشن
نمیخوام بچه دیگه. یه دختر 9 ساله دارم. 5 ساله پدرم در اومد از بس رفتم دنبال دوا درمون. زندگی نکردم. حالا هم که باردار شدم بعد 12 هفته اینجوری شد. نخواستم دست خدا درد نکنه خیلی لطف کرده