2777
2789
عنوان

سقط تو خونه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9703 بازدید | 95 پست

خواهرم تو خونه سقط کرد . یعنی اصلا نگفتن لازمه بره بیمارستان . قرصارو استفاده کرد و سقط کرد . البته واسه بارداری پوچش . یه بارداری دیگشم که بچه قلبش وایساد تو 15 هفته اونو رفت بیمارستان ولی اونم کورتاژ نکردن طبیعی سقط کرد

و خدایی که به شدت کافیست ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من نگفتن خودش میفته. فقط میگن بیا قرص بزاریم برات ساکشن یا گورتاژ بشی. من نمیخوام به راحتی برم گو ...

من از تجربه خیلی خانما میگم 

قرص سایوتک و هرگز تو رحم نذارید ممکن رحم آسیب جدی ببینه 

قرص بخورید 

نیازی نیست بری بیمارستان 

دردش زیاد که دلت میخاد زمین گاز بگیری 

اما بعدش میوفته راحت میشی 

خطرناکه خودت قرص تهیه کنی بذاری.من دکتر برام قرص گذاشت به ظاهرساده میومد البته خب اون دکتر بود .قرصو واژینال گذاشت برا من.بعضیا انگار میخورن همون قرصو🙄🤔

🤣🤣نظرم عوض شد مامان نیکانم😍
من از تجربه خیلی خانما میگم  قرص سایوتک و هرگز تو رحم نذارید ممکن رحم آسیب جدی ببینه  قر ...

من دکتر برام واژینال گذاشت مشکلی پیش نیومد.

برامن دردشم اونقدری نبود که زمینو گاز بگیری 😟ولی خب حال بدی بود

من دکتر برام واژینال گذاشت مشکلی پیش نیومد. برامن دردشم اونقدری نبود که زمینو گاز بگیری 😟ولی خب حا ...

احتمالا چون داخل رحم گذاشته 

و خودت داری میگی دیگه دکتر برات گذاشته 

این خانم تو خونه میخاد انجام بده 

توصیه کردم تو خونه از قرص داخل رحمی استفاده نکنه 

من دکتر برام واژینال گذاشت مشکلی پیش نیومد. برامن دردشم اونقدری نبود که زمینو گاز بگیری 😟ولی خب حا ...

اصلا به دردش فکر نمیکنم فقط میخوام جرات پیدا کنم تصمیم بگیرم . چون یک سال از سزارینم میگذره و دو بار سزارین شدم میترسم مشکلی پیش بیاد

اصلا به دردش فکر نمیکنم فقط میخوام جرات پیدا کنم تصمیم بگیرم . چون یک سال از سزارینم میگذره و دو بار ...

عزیزم تو بیمارستان دولتی که هزینه زیادی نداره .چرانمیری بیمارستان دولتی 

انجام که باید بشه حتما اگر عمری باقی بود مینویسم براتون

برو بيمارستان دولتي زنان

اونجا هزينه اش كمه

من بيمارستان خصوصي انجام دادم به اصرار همسرم وخوبه كه تو بيمارستان بودم چون خيلي سخته و آدم غش ميكنه واز حال ميره

منم سر خود مي خواستم تو خونه انجام بدم