2777
2789
عنوان

سقط تو خونه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9703 بازدید | 95 پست

شما تو سایت ای خارجی هم سرچ کنی همین روش رو به عنوان روش استاندارد معرفی کردن. فقط اینطور که من خوندم خوردن قرص میفوپریستون ۲۴ ساعت قبل، احتمال موفقیت تا ۹۸ درصد بالا میبره

یگانه قانون حقیقی همان است که به آزادی منجر می‌شود. قانون دیگری وجود ندارد
پس چرا هر کس یه دستوری میده برای قرص؟ سخت بود؟

نمی‌دونم واللا به من گفت اینجوری استفاده کن، به هر حال سقط سخته درد داره خونریزی شدید داره ولی من کل دردم چند ساعت بیشتر نبود، نمیگم راحته تا چند ساعت درد شدید داری باید حتما مسکن استفاده کنی

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم واللا به من گفت اینجوری استفاده کن، به هر حال سقط سخته درد داره خونریزی شدید داره ولی من کل ...

من درد زایمان طبیعی رو کشیدم دیگه فکر کنم اینو بتونم تحمل کنم.

اصلا استرس به خودت راه نده درک می کنم.من سه تا سقط این مدلی داشتم اولی خیلی استرسی شدم ولی واقعا اینهنه استرس نداره.داروگیاهی گرم مثل زعفران نبات.دم کرده ی تخم شنبلیله کارتو زودتر رامیندازه.هفت هفته کوچیک هم هست

به نظرم نرو بیمارستان.من دوتای اولی رفتم بیمارستان خیلی اذیت شدم بخاطر معاینه های دم به دقیقه.ولی اخری رو توخونه موندم در طول یک هفته داروگیاهی خوردم طناب هم زدم خیلی درد وزحمت کمتری بود روح وروانم هم کمتر پریشان شد

بعد از سقط بازم خونریزی میفتم؟ 

منم به بار تو خونه سقط كردم ، تا هفته ١٢ هم صبر كردم كه قلبش تشكيل شه ، نشد ، هر چي جوشونده خوردم فايده نداشت حتي لكه بيني هم نداشتم ، دكتر قرص داد هم واژينال هم خوراكي افتادم رو خونريزي ، به بدبختي سقط شد ، يه كم بقايا داشتم كه قرص جلوگيري داد خوردم و قطع كه كردم دوباره افتادم رو خونريزي بقايا دفع شد

من بالاخره سقط رو انجام دادم. دو شب پیش رفتم بیمارستان میلاد گفتند باید بیای آزمایش بدی که دچار عفونت نشده باشی بعد اگر جا داشتیم و دکتر دستور داد بستری کنیم و قرص برات استفاده کنیم و در صورت نیاز گورتاژ بشی و یکی دو شب باید بستری بشی.

وقتی اومدم خونه تا صبح خوابم نبرد خیلی فکر کردم و نتونستم زیر بار دردسر بیمارستان برم . 

شماره خانمی رو از تو همین سایت قبلا برداشته بودم برای تهیه قرص سایتوتک اصل که گفته بود برگه ده تاییش ۵۰۰ هزار تومن میشه. تصمیم گرفتم قرص رو بگیرم و تو این دو روز آخر هفته که خونه مادرم هستم و حواسشون به بچه ها هست استفاده کنم.

خلاصه از تل گرام با اون خانم تماس گرفتم قرص رو با پیک برام فرستاد و از دیروز ساعت ۴ بعدازظهر استفاده کردم که وقتی سه ساعت بعد ۴ تا قرص بعدی رو میخواستم بزارم زیر زبونم خونریزیم شروع شد و تا دوازده شب همش لخته دفع کردم از دوازده شب تا الان فقط یکم خونریزی دارم و کمی درد.

دردش قابل تحمل بود مثل یه پریود شدید و به نظرم خیلی راحتتر از رفتن به بیمارستان بود. بیمارستان فوری گورتاژ میکنند.

فقط انشالله که کامل تخلیه شده باشه. 

بازم سوالی اگر دارید بپرسید درخدمتم

من بالاخره سقط رو انجام دادم. دو شب پیش رفتم بیمارستان میلاد گفتند باید بیای آزمایش بدی که دچار عفون ...

عزیزززم. ان شاالله که دیگه این مدل بارداری نصیب هیچ کس نشه‌... منم دوروزه داروگیاهی میخورم، فقط مثل پریود خون میبینم، فقط دیروز دوتا لخته نسبتا بزرگ دفع کردم. نگرانم. خدایا شکرت.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)