2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوطبقه برا روغن ریز و.. خوبه بنظرم کافی بارش قشنگ تره

نه روغن ریز رو گذاشتم رو همون استند خودش از این گردا هست چوبی رو اونا 

برای پاسماوری سرامیکی سفیدا که روش نمک و شکر اینا می‌نویسه و درب چوبی داره بنظرتون مدل کافی بار بهتره یا پازلی؟؟ حس میکنم پازلی رو چون سه مدل میتونی بچینی هیچوقت تکراری نمیشه تازه برای روغن اینا هم جا داره حس میکنم کافی بار برای اسپرسوساز بهتره

نه روغن ریز رو گذاشتم رو همون استند خودش از این گردا هست چوبی رو اونا برای پاسماوری سرامیکی سفیدا که ...

اره اینطور ک میگی پازلی بهتره 

من پاسماوری جدیدا طرح چوب و شیشه اومده قشنگه ازاونا بگیر البته سرامیکیم هرسال مده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اره اینطور ک میگی پازلی بهتره من پاسماوری جدیدا طرح چوب و شیشه اومده قشنگه ازاونا بگیر البته سرامیکی ...

اونایی که دایره هست رو میگی یا مربع؟؟ آخه من دوتا مدل دایره ای گرفتم حالت تنگ هست درب چوبی هم داره باورت میشه قند رو میخواستم بریزم داخلش تا قند خورد به لبه اش شکست بخاطر همون سرامیکی رو ترجیح دادم گرفتم

با احترام من زیاد خوشم نمیاد فقط یه ۸ عددی از چینی دارم زیاد رو کاببنتارو شلوغ نمیکنم

اخه اینا خیلی شیکن اگه دقت کنی جدیدا تو اینستا خونه اکثر بالگرد هم هست 

البته منم شلوغ خوشم نمیاد فقط یه باکس کشویی چوبی برای گل محمدی و لیمو خشک و هل اینا گرفتم نه خانه هستش

با یه آویز غوره

البته آشپزخونم بزرگه و کلی از کابینت ها روش خالیه برای اونا هم ترجیحم یه استند پازلی یا کافی بار هست

اونایی که دایره هست رو میگی یا مربع؟؟ آخه من دوتا مدل دایره ای گرفتم حالت تنگ هست درب چوبی هم داره ب ...

اها خب من مربعشو دیدم خیلی تو دلم رفت 😍😅

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اخه اینا خیلی شیکن اگه دقت کنی جدیدا تو اینستا خونه اکثر بالگرد هم هست البته منم شلوغ خوشم نمیاد فق ...

آره آشپزخونه بزرگه میتونی خوشگل بچینی مال من کوچیکه 

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم