2777
2789
عنوان

سقط تو خونه کمک کنید

9686 بازدید | 95 پست

سلام دوستان لطفا اگر کسی با قرص تو خونه سقط کرده از تجربه اش بگه . من هفت هفته باردارم ولی پوچ ، جنین تشکیل نشده خیلی میترسم قرص رو استفاده کنم میگن خیلی ریسک داره موندم چیکار کنم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونریزی داشتم خودم دکترم بهم دوتا امپول داد برای دوشب شب دوم که امپول رو زدم ساعت 8 شب از ساعت 12 شب دردا شروع شد ساعت 5صب با درد شدید پاشدم رفتم دستشویی و افتاد 

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍

عزیزم سلام ،من فقط میدونم توخونه خطرناکه ،شایدخدای نکرده ازهوش بری ازشدت خونریزی یاکامل رحمت تمیزنشه ،برویه بیمارستان که خرجش کمترباشه ،خداحفظت کنه انشاالله وبزودی مادربشی ،مواظب خودت باش

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
من خونریزی داشتم خودم دکترم بهم دوتا امپول داد برای دوشب شب دوم که امپول رو زدم ساعت 8 شب از ساعت 12 ...

من خونریزی ندارم اصلا هیچ درد یا خونریزی ندارم و میگن دیر بشه ممکنه عفونت کنه بدنم

عزیزم سلام ،من فقط میدونم توخونه خطرناکه ،شایدخدای نکرده ازهوش بری ازشدت خونریزی یاکامل رحمت تمیزنشه ...

ممنون ولی من الان دو تا پسر دارم که دومی سیزده ماهشه و شیر میدم. به خاطر بچه ها نمیتونم ریسک کنم تصمیم گیری سخت شده برام

اخه منم بارداری اینجوری داشتم خودش سقط شد وقتیم رفتم سنو گفتن ک بارداری پوچ داری سقط میشه برات نمیم ...

به من نگفتن خودش میفته. فقط میگن بیا قرص بزاریم برات ساکشن یا گورتاژ بشی. من نمیخوام به راحتی برم گورتاژ