خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
نه بچه ها جدی چه جوری میشه رحم رو گرم کرد زود باردار بشیم؟
خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سر شب دو سه ساعت خوابیدم نی نی بیدارم کرد دیگ خوابم نمیبره حوصلمم ب شدت رفته سر😁
دارم ذوق میکنم و فیلمای کامپوزیت دندون میبینم ک برم انشالا انجام بدم برام دعا کن
خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
منم هستم داشتم با یکی از دوستام چت میکردم فهمیدم همه این مدت پیش من ازون بد میگفت ...
دنیا الان اینجوری شده خواهر خیلیا دورویی تو ذاتش نه خودتو ناراحت نکن گناهاتو شسته
منم هستم داشتم با یکی از دوستام چت میکردم فهمیدم همه این مدت پیش من ازون بد میگفت ...
بیخیال
به اون دوستت میگفتی لعنت بر خبرچین اونم دیگه ادامه نمیداد که الان این حالت رو داشته باشی
حالا پشت سرت بد بگه مگه تو بد میشی با حرفاش
فقط الان که شناختیش کات کن راحت باش
به اون دوستتم تذکر بده حرف نیاره و ببره
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
نه بچه ها جدی چه جوری میشه رحم رو گرم کرد زود باردار بشیم؟
چیزای گرمبخور
با یه شال یا کمربند همیشه ببند شکمتو
مگه تواقدامی ؟
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷