2777
2789
عنوان

کیا هنوز بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 35 پست
هزینش چقده چندتا دندونو میخوای بزنی منم دوس دارم برم اما همه میگن دندونات خوبه دندنای جلوم جدیدا موق ...

اره بهتر میشع

نمیدونم تا هفته بعد میرم بپرسم من هفت هشتا دندون جلورو فک کنم هر دندون 700تا1 تومن باشه

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزای گرم‌بخور  با یه شال یا کمربند همیشه ببند شکمتو مگه تو‌اقدامی ؟

اره عزیزم همش چیزای گرم میخورم قرص هورمونی بخورم یعنی فایده ای داره؟ 

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
من یکم با داداشم حرف زدم تلفنی یکم با بچه خواهرم ویدیو کال کردم بعدشم فک کنم ۳ ساعت با نامزدم حررر ...

خخخخخخخ خسته نباشی دلاور

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
اخه اون میومد پیش منم پشت اون بد میگفت  نه اصلا قصدش خبر چینی نبود یهو یه چیزی گفت  ...

گلم اگه دوست واقعی برای هم هستین هیچ وقت نزار بدِ دوستتو پیش تو بگه و مطمئن باش وقتی کسی از شخص دیگه ای پیشت بد میگه ، از تو هم پیش بقیه بد میگه و کلا اخلاقشه

به نظرم تنها عکس العملی که باید داشته باشی رابطتو کمتر کن و خودتم ناراحت نکن بجاش درس بشه برات

میبخشی کمی رک هستم گلم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

پرسیدی تاپیک بزن میام میبینم

عزیزم فردا یکی از بجه ها میره میپرسه بهم میگه بیا ببین تو تاپیک روکش دندون یکی مونده ب اخری تاپیکم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
اره عزیزم همش چیزای گرم میخورم قرص هورمونی بخورم یعنی فایده ای داره؟ 

تا حالا استفاده نکردم از این قرص

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

زنجفيل و زعفرون بريز تو چاي بعد اينكه پري تموم شد بخور هر روز 

فایده ای داره واقعا؟