2777
2789
چیه چرا هول کردی کی بود چی بود

بوی عکس میاد

هیچی دیگ ی وقتایی ک لازمه شلوارتو دراری دستتو بند کن بگو تو برام دربیار حالا کسی کاربریمو نترکونه بخدا قصدم اموزشه خخ 

گازش بگیر البته اروم

شصتشو بکن تو دهنت بگو یاد بچگیام افتادم

موهاشو بهم بریز

گاهی وقتا اب بپاش بهشو فرار کن

ی وقتایی در اتاقو قفل کن بگو برام ی شعر بااسمم بخون تا در باز شه

توحموم ک میره لامپو خاموش کن خخخ

کلا اذیتش کن خودتم ریسه میری از خنده 

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی بود ابرومم نازک بود

عزیزم تو ریپلی کردی بودی دمت خودتم قیژ خخخ 

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
بوی عکس میاد هیچی دیگ ی وقتایی ک لازمه شلوارتو دراری دستتو بند کن بگو تو برام دربیار حالا کسی کاربر ...

وای ی دفعه شوهرم بیرون بود

درو روش بستم هی در میزد میگفتم کیه دستتو از زیر در نشون بده ببینم تو گرگی یا مادرمونی

اینقد اذیتش کردم کلی موند پشت در

چیو ندیدی یاحسین😱😮

عکس دادی خبیث؟؟

آره نبودی😆

الانه ک سرمو بکوبم ب دیوار