2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقا دستا بالا

من که مادر شوهرم دم به دقیقه یه گروه میزنه بعد همش توش صحبت میکنن منم روم نمیشه بیام بیرون . کلا تل گرامی نیستم . امروز رفتم تل گرام دیدم یه گروه دیگه زده و کلی پیام اومده برام . 😑😑😑

😁😁😁بیاین اینجا
چراقربونت دوباره بذارم?

اوه یس

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
دعوا کن  بد اخلاقی  قهر  جیغ  عزیز و دلبر میشی

اینایی که گفتی بظاهر یکی دوماهه شایدم یکی دوساله عزیز ممکنه اونم میگم ممکنه عزیز بشی ها.بعدش منفجر میشه و عقده های همون چندسال باهم فوران میکنه ها😐دلبری راهش این نیستا فک کنم

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗
آخی نازی 😄چقد بانمکه پس من جات بودم هرجاعضوم میکرد میشستم میخوندم ومیخندیدم😆

خیلی . یهو استیکر  میزاره که ممنون از لطفتون   بعد پایین اسنیکر (خود استیکر ) نوشته مدیر 😑😑😂😂😂

😁😁😁بیاین اینجا
دیدی?

ن عزیزم شرمنده نتم خیلی خره 

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵