2777
2789

سلام من هرچی تلاش میکنم که نزدیک بشم، مهربون بشع تو کار خونه کمک کن عصبی نشه دعوا نکنه نمیشه تصمیم گرفتم بیخیاال از خواسته هام زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد عقدیم خیلی رفیق بازه جونشو برا رفیقش میده بعد اون دوسش خیلی دختربازه هرچقد من سر اون دعوا کردم محلم نداد الکی گف باشه و باز ادامه داد سری اخر چندروز پیش جوری دعوا کردیم ک گوشیشو کوبید دیوار خرد شد داشت به طلاق میکشید ک حل شد منم چند روزه میگم ب درک اون کیه ک من بخوام حرص بخورم پیش من نمیاد میره پیش رفیقش چرا همش خودمو کوچیک کنم دیگه بیخیال شدم با رفیقش خوش باشه حالا امروز اومد پیشم گیر داده چرا مث قبلا تحویلم نمیگیری چرا ی جوری شدی😒تو دلم گفتم لیاقتت همینه

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
از اول اینطوری بودید? یکم تعریف کن حالم چند روزه گرفتس،ب طلاق فک کردم ولی خونه بابام راحت نیستم

خوب نه از اول که اینجوری نبودم ولی وقتی که بی توجهیاش وبی مهریاشودیدم یاچن باری تو‌دعوا دست دوم بلند کرد وبهم فحش داد،یاسرکوفت گذشته وخونوادمودادا کم‌کم ازش سرد شدم وبفکرطلاق افتادم‌ولی چون یه بچه داشتم‌وخونوادم هم حمایتم نمیکردن مجبورشدن بمونمو وبسازم،ولی دیگه مثل قبل دوسش ندارم وکاری به کارش ندارم کلا نسبت بهش بی توجه شدم،ولی درعوض اون بیشتر میاد سمتم

بنده یک عدد معتاد هستم،معتاد نی نی سایت  
نامزد عقدیم خیلی رفیق بازه جونشو برا رفیقش میده بعد اون دوسش خیلی دختربازه هرچقد من سر اون دعوا کردم ...

جداشو، اشتباه من را نکن من کااااااااااش تو عقد جدا شده بودم منم تا طلاق پیش رفت ولی نشد دو روز قبل عروسیم، من گفتم طلاق کسی ب حرفم گوش نداد حالا زجرشا من میکشم 

جداشو، اشتباه من را نکن من کااااااااااش تو عقد جدا شده بودم منم تا طلاق پیش رفت ولی نشد دو روز قبل ع ...

ن تنها مشکلم باهاش اینه. به هیچ عنوان نمیخوام ازش جداشم حتی اگه اون بخواد 

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐