2777
2789
عنوان

کسی هست باشوهرش سرد شده باشه و بیخیالش بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 31 پست

درکل به این نتیجه رسیدم هرچی بعضی از مردا روبیشترکم‌محل کنی بیشتر میان سمتت،واسه من که اینجوریه،ازوقتی دیگه کاری بهش ندارم ،بیشتربهم توجه میکنه واحترام میزاره نزدیک دوسال که دیگه دست دوم بلند نکرده،توکارای خونه هم‌کمکم میکنه،ازوقتی که حامله شدن بیشتر هوامو‌داره

والا من که تو کار این مردا موندم😕😕😕

بنده یک عدد معتاد هستم،معتاد نی نی سایت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکل به این نتیجه رسیدم هرچی بعضی از مردا روبیشترکم‌محل کنی بیشتر میان سمتت،واسه من که اینجوریه،ازوق ...

جدا از مادرشوهر زندگی میکنی? خرج کردنش چطوریه? من موقع دعوا سکوت میکنم فحشم بده ج نمیدم یکی از حرصام خونوادشه، خرج کردن برا اونا در حالی که خودمون نیاز داریم، اگه شما جای من بودی بیخیال مشدی من بیخیالشدم متوجه میشم ولی چیزی نمیگم فایده نداره واگذار کردم بخدا

درکل به این نتیجه رسیدم هرچی بعضی از مردا روبیشترکم‌محل کنی بیشتر میان سمتت،واسه من که اینجوریه،ازوق ...

یعنی چی کاری بش ندار? مگه قبلا چیکار میکردی? سر چی گیر میدادی یا دعواتون میشد?

یعنی چی کاری بش ندار? مگه قبلا چیکار میکردی? سر چی گیر میدادی یا دعواتون میشد?

یعنی اینکه هرجا بره بیاد یاهرچی بخره کاری به کارش ندارم نمیپرسم‌کجابودی چیکارکردی،یااگه چیزی بخره نمیپرسم‌ چن خریدی اگرم خودش بپرسه چطوره نهایتا میگم خوبه مبارکت باشه،،باهاش خرید نمیرم اگرم برم نظر نمیدم هرچی هم برداره میگم خوبه البته با بیتفاوتی،واینکه جامو ازش جدا کردم،جایی بره‌واسش زنگ‌نمیزنم

قبلا سر رفت وآمدش،یا طرز لباس پوشیدن یاقیلون کشیدن بهش گیر میدادم،که الان اصلا واسم‌مهم‌نیست،دعواهامونم‌بیشتر بخاطر همین چیزای احمقانه بود 

جدا از مادرشوهر زندگی میکنی? خرج کردنش چطوریه? من موقع دعوا سکوت میکنم فحشم بده ج نمیدم یکی از حرصام ...

آره جدا زندگی میکنم ولی پدرش حداقل ماهی یه هفته ده روز میاد اینجا ،وقتی هم میاد خرجمون دوبرابر میشه چون هم سیگار میکشه هم تریاک،واینکه خورد وخوراکش خیلی واسش مهمه

خرج کردنش هم خوبه تاحدی هم ولخرجه،ولی من میگم تو خرج‌منو بده آسایش و رفاه منو تامین کن دیگه بقیه چیزا به من ربطی نداره

یعنی اینکه هرجا بره بیاد یاهرچی بخره کاری به کارش ندارم نمیپرسم‌کجابودی چیکارکردی،یااگه چیزی بخره نم ...

منم سر رفت و امدش گیر نمیدم جامونم که بعد بدنیا اومدن نی نی جدا شد یک سال و هفت ماه جدا میخابیم من همیییشه زندگی عاشقونه تصور میکردمو دوست داشتم مرد ناز کش و با احسلس، اگه حالش بد میشد من خیلی مراقبت میکردم ولی وقتی کاراشو میبینم دارم کاملا بیخیال میشم تا بگذره ولی وقتی یاد خواسته هام و آرزوهام میفتم یا برخورد داداشم با خانمش میبینم حالمبد میشه و فکرای مزخرف میاد ب سراغم

آره جدا زندگی میکنم ولی پدرش حداقل ماهی یه هفته ده روز میاد اینجا ،وقتی هم میاد خرجمون دوبرابر میشه ...

از شهر دیگه ای میاد? ازدواجتون سنتی بود درسته?

حقوقش کمه منم خیلی قانعم  ولی از اول اشتبا کردم 300 تو کارتش بوده اومده میگه 100 توش هست میگم پس 200 میگه خرج شد دیگه فقط،واسه خونه ی کیلو موز و ماست گرف رفته شیشه عینک مامانشا عوض کرده الان یه هفتس تو کارتش هزارتومنم نیس میگم کره و پنیر نداریم میگه چیکار کنم خودما بکشم عین خیالش نیس

از شهر دیگه ای میاد? ازدواجتون سنتی بود درسته? حقوقش کمه منم خیلی قانعم  ولی از اول اشتبا کردم ...

نه ما باهم دوست بودیم وبرخلاف مخالفت خانواده ها ازدواج‌کردیم،نه ماتویه شهریم‌فقط خونه هامون بیست دیقه ازهم فاصله داره

همسرمنم شغلش آزاده،بیشتر ولخرجیای الکی میکنه تا خرج‌خونوادش

مثلا میره پرنده میخره،سگ میخره،روکشای ماشینوالکی عوض میکنه

چه‌میدونم‌آت وآشغال میخره،پلی من کاریش ندارم همه چیم سرجاشه اگه کوچکترین چیم کم و زیاد بشه رسواش میکنم

ببین عزیز همممممه تو زندگیشون بالا پایین و مشکل دارن حتی اگر ظاهرش چیز دیگه ای نشون بده. خدا زندگی هرکسی رو شکلی قرارداده تا اون توی موقعیتش رشد کنه. توقعات خودت را بیخیال شو چون جز حرص خوردن که چرا نکرد و...چیزی نداره.بی توقع وظایف خودت را انجام بده اینطوری وجود خودت را رشد میدی. درسته که تکالیف دوطرفه‌س ولی ما مسئول دیگری نیستیم.حداقل کاری که باید بکنی اینکه جای خوابت رو اصصصصصلا جدا نکن من تحت هیچ شرایطی این کارو نمیکنم چون ضررش دقیقا به خودمون و زندگیمون میخوره و راه یخ زدن زندگی رو براحتی باز می‌کنه.

نه ما باهم دوست بودیم وبرخلاف مخالفت خانواده ها ازدواج‌کردیم،نه ماتویه شهریم‌فقط خونه هامون بیست دیق ...

پس چرا باباش میاد خونتون? مثلا چی جابجا بشه? من همش. فک میکنم اگه ازدواجم دوستی بود عالی میشد چون داداشم دوست شدن الان خیلی خانمشا درک میکنه و دل ب دلش میده دوستیتون چطوری بود? دانشگا? 

ببین عزیز همممممه تو زندگیشون بالا پایین و مشکل دارن حتی اگر ظاهرش چیز دیگه ای نشون بده. خدا زندگی ه ...

ممنون از حرفای قشنگت دوستم، ما بعد تولد نی نی چون شبا خییییلی گریه میکرد نمیذاشت بخابه جدا خوابید که میخواد بره سر کار سرحال باشه و دیگه کم کم جدا شد، خودمم ب این نتیجه رسیدم که بی توقع باشم گرچه زندگی عاشقونه و احساساتی همیشه آرزوم بود و حسرتش ب دلم هست

ممنون از حرفای قشنگت دوستم، ما بعد تولد نی نی چون شبا خییییلی گریه میکرد نمیذاشت بخابه جدا خوابید که ...

خب کلا خانوما عشقولانه ترن من خودمم این مسئله را دارم یکلاس میرفتم استادش یک خانم معرکه بودن توصیه های همسرداریشون دقیق و عالی و کاربردی بود کتاب  هایی دارن به نام همسر اگر اینگونه بود، مادر اگر اینگونه بود، فرزند اگر اینگونه بود..... سرکلاس میگفتن از من می‌پرسند چرا کتاب شوهر اگر اینگونه بود ننوشتین؟! بخاطر اینکه مردا نمی‌فهمن!!!!!😂

حرف الکی نمیزدا واقعا می‌گفت! آب پاکی ریخت رو دستمون منتها می‌گفت اگر شمااصول همسرداری را درست و فقط برای رضای خدا انجام بدید خداهم شما را بی نتیجه نمیذاره و کم کم تغییرهمسرتونم خواهید دید