2777
2789
عنوان

خانومهای مذهبی

105 بازدید | 10 پست

شماها که احکام رو بهتر میدونید برای بعضی نی نی سایتی ها بگید زنا کردن با یک نفر و فاحشگی آیا هردو گناه هستند یا نه؟ آیا مجازات دارن یانه؟

گذشته نگذشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه میدونن .....خودشون رو زدن به اون راه .....

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

یعنی اوناکه مذهبی نیستن یاموافق ف ح شا هستن یاخود ف ا ح ش ه؟ من اززدن این حرفاهم می ترسم. بابام همیشه میگه معنوی باش نه مذهبی. معنوی باشی مذهبی هم میشی.فقط مذهبی باشی هیچی نمیشی. 

بابابزرگ مرحومم مردمومنی بودمی گفت شیطان دوبال داره افراط وتفریط.بال افراط سنگین تره..

. اینهارابرای خودم نمیگم دوستانم توسایت می دونن چقدرمحجبه ام.چادری نیستم.اماازنه سالگی مقنعه می پوشم.گردن دردوآستیکمات هستم.زفت ورفت چادرسخته. باآستینم ست می کنم.مانتوشنلی گشاد..... اگه به دفترآیه ناصرمکارم و...زنگ بزنی میگن کسی که اروپازندگی می کنه ندای اسلام رانشنیده یک دین الهی اگه جزیره دورافتاده ندای هیچ دینی نبوده عقل وفطرت معیاره قضاوته..... مثل اونی که توی فیلم حضرت مریم پیروآپولون بودبخاطرعشق به زن ودخترش هدایت شد. مذهبی هاحتمادرخانواده افرادغیرمذهبی هم دارن که خیلی دوستشون دارن بایدبه احترام اونابه این تاپیکهاپاسخ ندن.مثل کاربر اولی خانم ریحانی که درست گفت من وشوهرم هردومددکاری خوندیم شوهرم میگه میانه روترین خانواده هادرتمام جوامع بهترین تحصیلگرده وبی عقده ترین بچه هاروبه اجتماع تحویل اجتماع میدن

یعنی اوناکه مذهبی نیستن یاموافق ف ح شا هستن یاخود ف ا ح ش ه؟ من اززدن این حرفاهم می ترسم. بابام همیش ...

رازیانه جان چرا درباره موضوعاتی که نصف و نیمه میبینی نظر میذاری؟ شمااصلا اون تاپیک رو دیدی که چطور دسته جمعی حمله ور شدن؟ نمیدونم اصلا کجای حرفم درباره غیر مذهبی ها بود؟!!!

من تو خانواده مذهبی اونطور که تو فکر میکنی بزرگ نشدم. مذهبی هستن ولی عادی مثل خیلی از خانواده های ایرانی.

گذشته نگذشته

خب منم مثل شماهستم

خودم حجابوانتخاب کردم. امابه کارکسی کاری ندارم

چون هزارتاکارشون ازمن بهتره من یادمی گیرم.

درضمن خانواده های مذهبی زیاددیدم که انقدربچه هاشونوشکنجه کردن که بچه هابعدامریض شدن خودشون هم ناراحتی وجدان گرفتن. یک پزشک می شناسم شبهاکشیک می گیره بخاطرتندروی پدرمادرش کمترخونه باشه. حالاهمین پدرمادرهمش باهم دعوادارن باهمسایه هادعوادارن چون بدخلقند قدرامانت خداکه بچه شونه نمی دونن انگارنوری دردلشون تابیده نشده‌

والابچه سالمه خیلی باشن بیمارستان نمی مونن به مردم کمک کنن. هرجاممکنه برن.

ببخشیداگه ناراحتت کردم سال خیلی خوبی داشته باشی.

تاپیکاتودیدم خواستم بگم اگه تهرانی تیله راازبازارهم می تونی بخری.

من الان سی ویک سالم شده بچه که بودم بابابابزرگم می رفتم بازارکلی می خریدم.اون موقع هازیادبودولی چندسال پیش هم اتفاقی رفتم دیدم.