2777
2789
عنوان

کیا بیدارن الوووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیدارم تا ساعت دوازده ظهر خواب بودم خوابم نمیره

مثل منی

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
پسرم تب داره طفلی سه شب بیداریم

عزیزم....ایشالا خوب میشه...اگه تبش شدیده واسش شیاف بزار

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
خوابم میاد شدید منتظرم کار شوهرم تموم بشه بریم بخوابیم ولی فک نکنم زود کارش تموم بشه منم همین جوری ف ...

چه کاری 😛😶

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است؛ هر چه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر می گردد.
خدا بخواد پس فردا عروسیمه ب این فکر میکنم ک فردا خونه و ظرفا و همه جا رو برق بندازم خودمم کلی کار دا ...

مبارکه میدونم استرس داری منم یه هفته همین جوری بودم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
عزیزم....ایشالا خوب میشه...اگه تبش شدیده واسش شیاف بزار

چن وقتشه

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است؛ هر چه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر می گردد.