امروز عشقم غرورش شکست پیشم چقدر گریه کردم من دختر بسازیم اما امروز رفتیم یجایی که با صفا بود بازارچه داشت و مغازه ازش گذشتیم من گفتم چرا نمیریم بگیردیم اینجا رفت جلو تر یجا وایساد گفت اینو نباید بگم اما میگم چشماش پر از اشک شد گفت یه چیزی هست به اسم غرور الان دستم خالیه پول ندارم من خجالت میکشم ناراحت میشم ببرمت اونجا ممکنه هوس خوردن یچیزی کنی پول ندارم بگیرم برات ناراحت میشی دوست ندارم ناراحتت کنم دردت به جونم😭رفت بیرون از فشار هیچ وقت سیگار نمیکشید رفت کشید خوراکی گرفت برگشت فکر کنم از کسی پول گرفت😭😭کاش میمردم
ترو خدا با پسرا مردم اینجوری نکنید خواهر منم یه دوست پسر داشت هر روز بش میگفت باید منوببری بیرون بعد پسره میگفت دستم خالیه زشته بریم بیرون چیزی نخوریم خواهرم قهر میکرد که آره مگه من برا خوردن میخوامت و اگر نمیخریدم خواهرم باز میگفت خسیسه الان بعد چند سال جدا شدن پسره بدبخت کار گر بود وقتی با خواهرم بود به موتور قسطی مامانم ضامنش بود براش گرفت انقد خواهرم هر روز باش کافه و بیرون بود بزور قسط و میداد الان که جدا شدن تازه زودتر پرداخت میکنه
اگه ی موقعم تقی به توقی خورد پول دار شدن هیچوقت شمارو فراموش نمیکنن که تو چه شرایطی باهاشون ساختین و اون موقعس که دارو ندارشون رو میریزن پای شما
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥