2777
2789
عنوان

کیا بیدارن الوووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا ملت همه بیدارن....زیاد به غصه ها فکر نکنین آدم بی غصه روی زمین وجود نداره به خدا

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
از غصه مریضی بابام خوابم نمیبره..تو دلم یه جوریه..هزار جور فکر میاد تو سرم😕😕

انشالله بهترمیشه 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

اخی عزیزم درکت میکنم منم بابام دیابت داره ی لحظه ازعکرم نمیره بیرون خیلی استرس داره

من خانم هستم اسم کاربریم پسرمه😍

ایشالا خدا شفا بده به حق علی

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
شوهرم برنامه نویس موبایل هست ، داره پروژه یکی رو تموم میکنه 😐

عزیزم شوهرت جاوا بلده؟

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

الهی زودتر خوب بشه

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است؛ هر چه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر می گردد.

من حاملم دندونم درد میکنه...یه آموکسی سیلین و سه تا استامینوفن انداختم تأثیر نداشته همشم با دهانشویه قرقره میکنم بازم اثری نداره😷

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜