2777
2789

سلام خانميا ميخوام طبيعي زايمان كنم بيمارستان سينا با بي حسي اپيدورال كيا تجربه شو داشتن چطوره؟دكترم ارزو احمديه ، با اپيدورالم به ماما نياز هست؟خيلي استرس دارم لطفا تجربه هاتونو بگيد 

خدايا خودت بهم این فرشته رو دادی خودتم سالم نگهش دار ♥️😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دكتر منم ارزو احمديه. منم ميخام سينا زايمان كنم. اما بدون بي حسي براي شما چقد هزينش ميشه؟ هف ...

چرا بدون بي حسي؟ گفتند بدون بي حسي ١٥٠٠ ، با بي حسي ٣تومن ،گفتند خودشون ميان سرزايمان و بخيه خودشون ميزنن ، چون ميخواستم سزارين اختياري كنم منو به طبيعي راضي كردن ، من ٣٧تم ، شما چندي؟دردت نگرفته

چرا بدون بي حسي؟ گفتند بدون بي حسي ١٥٠٠ ، با بي حسي ٣تومن ،گفتند خودشون ميان سرزايمان و بخيه خودشون ...

اره. بمن گفتن ١٥٠٠

اخه سر زايمان اولم بي حسي داشتم با يه دكتر ديگه. متاسفانه دوزش بالا بود و نتونستم زور بزنم موقع بيرون اومدن بچه و همكاري كنم با دكتر

واس همين خاطره خوبي ندارم از بي حسي 😪😪

نميخام اون تجربه دوباره تكرار بشه

دخترم تاج سرم 👧😍.   پسرم قند عسلم 👶🏻😍.  خدايا شكرت 
اره. بمن گفتن ١٥٠٠ اخه سر زايمان اولم بي حسي داشتم با يه دكتر ديگه. متاسفانه دوزش بالا بود و نتونست ...

واقعا؟!!اينجوري كه خيلي بده 

منم دودل شدم ،خودش مياد سر زايمان؟؟؟

واقعا؟!!اينجوري كه خيلي بده  منم دودل شدم ،خودش مياد سر زايمان؟؟؟

اره راستش. سر همين قضيه زور نزدنم. بچه يكم ديرتر اومد و سه روز تو دستگاه بود. ميترسم بازم اين قضيه تكرار شه. واس همين ديگه نميخام اصلا بي حسي بزنم 

شمام تحقيق كن قبلش

ديگه معمولا دكترا وقتي ٩ سانت بازي ميان. از اولش نميان. انتهاي زايمان كه بايد زور بزني دكترو خبر ميكنن

دخترم تاج سرم 👧😍.   پسرم قند عسلم 👶🏻😍.  خدايا شكرت