2777
2789
عنوان

همسرم از خانوادم بدش میاد😢

1073 بازدید | 24 پست

سلام همسرم میگه خانوادت هز من بدشون میاد منم از اونا بدم میاد میگم چرا اینجور فک میکنی میگه معلومه از رفتارشون اخه پدرم اینا برام یلدایی اوردن اومدن شب نشینی شغل همسرم جوریه ک شبا خونه نیست نصفه شب میاد خونه هنسرم میگه چرا وقتی من نبودم اومدن حتنا نمیخوان منو ببینن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب وقتی نیس چه توقعی داره بگو اثلا اره خوششون نمیاد عشقشون میکشه حرفیه

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

چ پرتوقع😐نه میخوای نصفه شب بیان!!!!عوض اینکه همسرت وقتشو خالی کنه ک بزرگتر داره میاد خونش...میگه چرااونا بامن هماهنگ نکردن!!!!دنیای باحالیه ها😐

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

همسرم فقط ۵ شنبه ها خونست ما ۵ شنبه دعوت کردیم شام نیومدن مامانم کمرش درد میکنه تحت نظره دکتره همش دراز میکشه نمیتونه بشینه ۲ماهه اینجور شده مامانم گفت خجالت میکشم پیش شوهرت دراز بکشم 

داره بهونه الکی میگیره که رفت و آمد نکنه به نظر من یه مدت بزار به حال خودش باشه هر وقت هم خواستی بری خونه خانوادت حتما بهش بگو‌ که بیاد الکی بهش بگو‌خانوادم دوست دارن حتما باشی  اگه گفت نمیام زیاد بهش اصرار نکن خودت برو بعدا بهش بگو‌همه سراغت رو میگرفتن جات خیلی خالی بود 

چ پرتوقع😐نه میخوای نصفه شب بیان!!!!عوض اینکه همسرت وقتشو خالی کنه ک بزرگتر داره میاد خونش...میگه چر ...

اره شوهر منم شیعت کاریش تا ده شب یازده شبه ... برا شب یلدا یه هفته با صاحب کارش صحبت کرد که تعطیلیش رو بندازه اون روز خونه باشه مامانم اینا میان

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

نیومدن شام شنبش اومدن شب نشینی حالا همسرم ناراحته ب مامانم ایناهم گفتم ناراحت شده ۵ شنبه بعدی مامانم دعوت کرد شام ک باهاش حرف بزنه و سوتفاهم برطرف بشه شوهرم نیومد بریم

اره شوهر منم شیعت کاریش تا ده شب یازده شبه ... برا شب یلدا یه هفته با صاحب کارش صحبت کرد که تعطیلیش ...

درستشم همینه..بارکلا ب همسرتون

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
همسرم فقط ۵ شنبه ها خونست ما ۵ شنبه دعوت کردیم شام نیومدن مامانم کمرش درد میکنه تحت نظره دکتره همش د ...

خوب دیگه همسرتم حق داره ناراحت بشه اگه مامانت نمیتونه بیاد جمعه هم نباید میومد پس پیش شوهرت راحت نیس شوهرتم همین احساس بهشون پیدا کرده

حالا من چیکار کنم؟

به خانوادت بگو یه شب که همسرت خونه س بیان خونت سوتفاهم حل بشه وگرنه همین جور درگیری و اعصاب خوردی داری