منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶
این مدلهارو دیدم ولی من چیزی میخوام که هم راحت باشم و هم شیک باشه هم حالت مانتو بشه بیرون باش ...
این مدلاهم همه مانتویه دیگ میتونی پارچشو یکم سنگین تر بگیری واس بیرون اخری راحت تره اگ خیلی راحت میخوای
منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶
چ سختی داره یکماهه بعدش بچت میاد بغلت خیلیا ارزو دارن این حسو تجربه کنن قدر بدون
چی میگی عزیزم مگه من الان دارم میگم درعذابم چون خدابهم بچه داده ...فعلا من دارم میگم دنبال یه لباس مناسب هستم که واس بیرون رفتن وسفرتوعید مناسب وراحت باشه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍