2777
2789
والا به خدا من الان 22 سالمه اون زمان من نه گوشی داشتم نه اینترنت از کجا باید می دونستم علم غیب داشت ...

الان که داری 

شما چقدر متوقع هستی 

برو دکتر زنان و بهش بگو هیچی نمیدونی برات همه چی را توضیح میده 

یا بهداشت محل زندگیت 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
چه ربطی به ۲۵ سال زندگی داره خوب لازمش  نشده...مثلا با این عنوان میخوای پر بازدید کنی تاپیکتو

چه ربطی داره من فقط پرسیدم بعد قطع قرص جلوگیری اینجوری شدم طبیعیه یا نه. خب وقتی سوال ول می کنن فرعیات می چسبن تقصیر منه مگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که داری  شما چقدر متوقع هستی  برو دکتر زنان و بهش بگو هیچی نمیدونی برات همه چی را ت ...

والا عفونت گرفته بودم مامانم گفت اگه خوب نشی من با چه آبرویی ببرمت دکتر . دکتر زنان واسش تابو برای من بعد من دذاز دراز بلند شم برم دکتر تنهایی

وا مگه همه ی ما مامانامون گفته والا پریودم مامانم بعد اینکه شدم گفت خودم از قبل میدونستم کلا در مورد این جیزا حرف نمیزنه یا من خیلی پرو بودم جلو جلو همه چیزو میدونستم دیگه بکارتو تو مدرسه جار میزنن .

الانم که تازه باردار شدم خیلی اطلاعاتو از اینترنت در میارم هیچ وقت مامانم نمیاد بگه که .نمیدونم شاید فرهنگای ما اینجوریه کلا هم نمیپسندم مادر خیلی بیش از حد با دخترش صمیمی باشه یه دوستی داشتم میرفت برای مامانش لباس خواب میخرید چون باباش کلی کیف میکرد زنش لباس خواب بپوشه 

الان همین سوال شما را هیچ کس درست نمیتونه جواب بده 

ماها همه متاهل هستیم 

ولی قرار نیست همه چی بدونیم 

من اطلاعاتم درباره قرص ها کمه چون کلا مصرف نمیکنم 

مامان شما هم مثل همه ماها

والا به خدا من الان 22 سالمه اون زمان من نه گوشی داشتم نه اینترنت از کجا باید می دونستم علم غیب داشت ...

نسل من از شما خیلی عقبتره من ممکنه همسن مادرت باشم 

وقتی ما میدونستیم حتی معلم پرورشی و حرفه و فن در مورد این مسایل تو کلاس  سربسته صحبت میکردن 

دوستانمون هم اطلاعات داشتن 

طبیعتا دسترسی شما نسبت به ما خیلی بیشتره 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

اما معمولا شنیدم که بعد از این جور قرص ها برااز بین بردن کیست پریودی یکی دوماه بهم میریزه

نرماله جای نگرانی نیست

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
نسل من از شما خیلی عقبتره من ممکنه همسن مادرت باشم  وقتی ما میدونستیم حتی معلم پرورشی و حرفه و ...

به طرف هم بستگی داره به دوستانش من یه دختر منزوی آروم و مودب کلاس بودم دوستامم همینطور از هر چیزی به راحتی حرف نمی زدیم

الان همین سوال شما را هیچ کس درست نمیتونه جواب بده  ماها همه متاهل هستیم  ولی قرار نیست ...

من نگفتم همه بدونن چون اینجا متاهلن حداقل تجربه قرص داشتن گفتم از اونا بپرسم بلکه کمکم کنن

والا عفونت گرفته بودم مامانم گفت اگه خوب نشی من با چه آبرویی ببرمت دکتر . دکتر زنان واسش تابو برای م ...

منم وقتی همسن شما بودم تنهایی میرفتم دکتر .

برای مامان من این چیزا اصلا تابو نبود ، ولی من همیشه خودم تنها میرفتم .

اشکالش چیه؟!!!

بعدشم خداکثر یک هفته بعد از قرص جلوگیری ، پریودی اتفاق میفته .

ولی اگه یه هفته بعد از پریودیت ، دوباره خونریزی داری ، باید بری دکتر .

سونو بشی تا دکتر هم بهت علتشو بگه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
خب این حجب و حیا بشه مانع اردواجم چی فایده داره!

خب ازکجامیدونی مانع میشه شمااگه خیلی نگرانی یه دکتر میتونه خیالتو راحت کنه این نگرانی برای دخترایی که دراین مورد چیزی نمیدونستن و بعدا می فهمن وجود داره و پیش میاد اگه میخوای خیالتو راحت کنی برو دکتر 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

دختر خوب شما 22 سالته بچه که نیستی

همه این کارها را باید خودت بکنی

تازه واقعا نیازی نیست اگه عفونت داری به مادرت بگی خودت برو دکتر .. بهش نگو اصلا وقتی اینقدر سختشه