2777
2789
عنوان

فروش بچه فوري

57185 بازدید | 31 پست

يكي از اشناهامون خيلي ساله بچه دار نميشن هرچي دوا درمون كردن فايده نداشت چندبار بچه كاشتن بازم نموند.. اين بار با يه خانوم آشناشدن خانومه بارداره ميگه بچم بدنيا بيادميفروشمش بهتون اگرپسربود ٥٠ ميليون اگردختربود٣٠ميليون و گفته خرج و مخارجه بارداريشم با همين ياروييه كه بچه دار نميشه!'

حالاطرف مونده ميگه ميترسم بچه رو بخرم پس فردا بزرم شه بالاخره بفهمه ننش فروختش ٣٠ تومن يا ٥٠ تومن اونوقت افسرده بشه رو دستمون 

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه؟ دیگه بیمارستان رو چی کار میخوان بکنن؟ قدیم الایام نیست که

بعدم مادره تا زایمان کنه مهر بچه به دلش میفته مگه میتونه؟

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم

بچه ها فكرشوكنيد تا ٢٠سال ديگه كه بچه بيست سالش بشه ٣٠تومن يا٥٠تومن ديگه هيچ ارزشي نداره .. مثل اين ميمونه بفهميم مارو وقتي نوزادبوديم فروختن ٥هزارتومن!!!!!!!

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

بچهه نمیفهمه اگه خودشون فامیل فضول ودهن لقی نداشته باشن که بهش بگه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

چطور میخوان شناسنامه بگیرن برا بچه؟به اسم کی؟؟؟

نمیتونن به اسم خودشون بگیرن که اینجوری

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"