2777
2789
عنوان

فروش بچه فوري

| مشاهده متن کامل بحث + 59209 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بره از پرورشگاه بياره

اونجوري شرايط ويژه داره وبايدچيزي بنامش بزنن

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

بدترین کار ممکنه

از پرورشگاه بیارن خب

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
یا امام غریب آدم چه چیزا که نمی بینه🤐🤐🤐 اینم شد کاسبی جدید

مث اون فیلمه. امین حیایی با مهناز افشار بازی میکردن

پسره هردفه با یکی ازدواج میکرد بچه میساخت بعد میفروخت😣😣😣

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
مگه میشه؟ دیگه بیمارستان رو چی کار میخوان بکنن؟ قدیم الایام نیست که بعدم مادره تا زایمان کنه مهر بچ ...

میتونه دایی من هم اینکارو کرد ی وکیل دلال شد و کارای شناسنامه و گواهی تولد و کرد 

حالا ما چیکار کنیم؟؟؟؟؟

چقدر زشت که در مورد خرید و فروش یه انسان تاپیک میزنید و توی عنوان هم میزنید فوری😑

به این فامیل نسبتا محترمتون آدرس یه پرورشگاه رو بدین بره یه بچه بی سرپرست رو قبول کنه ثواب هم داره

بگید شاید اون مادری که بچه اش رو میفروشه نمیفهمه اما تویی که میخری میفهمی

.Pain🔥you made me a believer

به بچه نگن ماهم یه فامیل داریمدبچه خریده

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه