2777
2789

دخترم از بدو تولد روزی یکبار یاچندروزیکباربهش شیرخشک میدادم با شیشه .هم زردی داشت هم برای وزن گیری بهترش.شیرخودم هم قشنگ میخورد.الان دوماه و نیمشه چندهفته بود فقط شبا سینموراحت میگرفت روزا یا بایدراه میرفتم یا به سختی یجوری سرگرمش میکردم که شیربخوره.امشب دیگه هرکاری کردم اصلاسینمونگرفت و باباش شیرخشکش داد.خیلی شیر دارم و دکتر هم گفت شیرت خوبه.توروخدابگیدچیکارکنم که شیرخودموبخوره

یاد خودم افتادم. برو تاپیک های اولیه ام رو بخون 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهردلیلی نباید شیرخشک میدادی وقتی شیرخودت جواب میداده.الانم بنظرم شیشه رو کلا بنداز دور .دور سینتم بااب قند شیرین کن تا ترغیب بشه.پسرمن چون نوک سینه نداشنم نمیگرفت اما بااینکار سینمو گرفت