2777
2789
عنوان

دخترم سینمونمیگیره توروخداکمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه واقعا من به دخترم التماس میکردم بسه ولم کن از لحظه تولد توبیمارستان تا روزی که از شیر بگیرمش البته دخترم کولیکی بود من بیچاره شدم تا تموم شه انشاا... درست شه مشکل شماهم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

عزيزم من هم از اول به دخترم كمكي شيرخشك هم ميدادم ولي سينه ام رو هم ميخورد بعضي وقتها كه نميخواست بخوره فقط ٣٠ سي سي براش شيرخشك درست ميكردم و توي بغلم نگهش ميداشتم و سينه ام رو هم آماده ميكردم همين كه شيرخشك تمام ميشد بلافاصاله سينه رو ميگذاشتم داخل دهانش و راحت ميخورد ، حالا الان كه ١٠ ماهش هست و مجبورم كم كم به خاطر بارداري از شير بگيرمش هم دلم نمياد هم خودش اين قدر خوشگل شير ميخوره دلم براش ميسوزه ، دعا كنيد اين مرحله رو به راحتي طي كنم .

منم بخاطر زردی پسرم مجبور شدم روزهای اول به پسرم شیرخشک بدم بعدش سینه مو خیلی سخت گرفت بیشتر وقتا شیرمو می‌دوشیدم و تو شیشه بهش میدادم اما بعد از 2 ماهگی بیشتر تلاش کردم سینه مو بگیره و الان که 4 ماهش شده خداروشکر هم سینه مو میگیره هم شیرخشک میخوره

خدایا تو قدر مطلق منی                                            با تو همیشه احوال من مثبت است

عزیزم فقط بخاطر شیشه هس .منم چون شیرم زیاد بود میریختم تو شیشه و بهش میدادم بعد دیگه سینمو نمیگرفت دقیقا عین تو باید شیرش میدادم .من یک شبه ترکش دادم خیلی گریه کرد ولی از سرش افتاد الان راحت سینمو میگیره. طاقت بیار شیشه بهش نده درست میشه

و خدایی که بشدت کافیست
عزیزم رفلاکس نداره؟

اگ رفلاکس داشته باشه سینشو نمیگیره؟؟؟؟؟

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

کاری که نباید بشه شده منم بچم همینطور بود جفت بچه ی شما به گفته ی اطرافیان یکروز که نه حتی دو سه روز گرسنگیش میدادم ولی به هیچ عنوان دیگه سینمئ نخورد از ۴ ماهگی الانم تو ۹ ماه هست دیگه کلا شیر خشکی شد نان ۲ بهش میدم