2777
2789
عنوان

دخترم سینمونمیگیره توروخداکمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 77 پست
واقعا ممنونم از راهنمایتون چسم حتما همه اینارو رعایت میکنم.واقعا مرسی به خدا انقد میترسم هر روز خدا ...

خواهش میکنم عزیزم 

منم بخاطر اینکه خودم دو ساله با پسرم دارم اذیت میشم و همه اینها رو تجربه کردم دلم نمیخواد یه بچه دیگه هم مثل بچه خودم اذیت بشه یا یه مادری مثل خودم همش نگران باشه 

فقط موقع خوابش هوشیار باش ببین مثلا آب نمیاد تو دهنش مثل خودمون که به اصطلاح ترش میکنیم ... اگه اینجوری باشه و تو خواب ملچ ملوچ کنه یعنی رفلاکس داره فقط سردی نخور لبنیات نخور بیشتر چیزای گرم بخور هر شیر خشکی هم نباید بهش بدی شیر خشکای رژیمی از حانواده آپتامیل رژیمی ان که بعدا قاطی فرنیش میتونی بریزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم  منم بخاطر اینکه خودم دو ساله با پسرم دارم اذیت میشم و همه اینها رو تجربه کر ...

چشم عزیزم.امیدوارم پسرت همیشه سلامت باشه.از امروز بیشتر دقت میکنم.دیروز یکی دوبار دیدم انگاری داشت تو دهنش یه چیزی مزه مزه میکرد.ولی از امروز ک بهش شیر دادم و 20دیقه تو بغلم نگهش داشتم و نمیه نشسته بهش شیر دادم ندیدم اینجوری کنه استفراغ هم نکرد.فقط بهش شیر دادم بعدش دارو به خاطر اون استفراغ کرده.ممنون از راهنمایت.واقعا مرسی

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم