2777
2789

شوهرم وقتی دلش نزدیکی میخواد خییییییییییییلی دوسم داره بوسم میکنه بغلم میکنه از قیافم تعریف میکنه هی بهم میگه تو مانکنی و من اون لحظه احساس میکنم خوشبخت ترین زن دنیام😍😍

اماااا

وقتی به هدفش میرسه نمیزاره یه میره حموم غسل کنه منم پشت سرش میرم داخل غسل کنم روشو برمیگردونه اونطرف😓😔طوری که انگار منو نمیشناسه دیگه بعد نزدیکی باهام صمیمی نیست خشک🤔

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا بعد از رابطه جنسی تا چند ساعت ادم از هر چی جنس مخالفه حالش بهم میخوره!البته واسه بعضیا اینجوری و بیشتر اقایون این مدلی هستن!

پانداتون رو در راه رسیدن به سلطنت قطع دسترسی کردن!!!!  
😂😂😂بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والا بخدا..  نمیدونم ، لااقل خیالت میتونه راحت باشه  ...

آره اونو خیالم راحته رابطه با غریبه رو گناه میدونه و به خدا ایمان داره،رابطمون هم خوبه اما رفتار قبل و بعد نزدیکی خیلی متناقضه😳

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
حتی توحموم برنمیگرده نگام کنه😓

خب چرا باهاش میری حموم بذار بیاد بعد تو برو مردا اونجوری تا چند دقیقه یا ساعت اونجوری هستن تا دوباره موقعش برسه مثل اول بشن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤