2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اینجوری برخوردکرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 49 پست
ما كه باهم صميمي هستيم ولي اصلا ازين توقعا نداريم از هم.. من خواهرم عقد هم كرد نتونستم برم .حامل ...

منوخواهرم باهم خوبیم ولی خب مواقع این چنینی اونم بدردمن نخوردک حالا من ب خودم سخت بگیرم ک حتمابایدبدردش بخورم تازمن تواقدام بارداریم خب نمیخواستم بش قول بدم اگ تااونموقع باردارشدم چیمن بش گفتم ک بره بایکی دیگه هماهنگ کنه

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم ناراحت میشدم

حتی اگ خودتون توشرایط مشابه کاری واسه طرف مقابل نکرده باشین بازم نارحت میشی؟

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
حالا ميگفتي باشه . منم بودم ناراحت ميشدم

من برخودیوداشتم ک خودش موقع کارای من یاخواهرای دیگم  داره.ادمی بش برمیخوره خب خودشم باید رعایت کنه.من یه خواهردگم دارم ک اگ توقبرم خوابیده باشم ازم بخوادباسرمیرم ولی خب خودطرفم مهمه دیگه حالا هرقدم عزیزباشه برای ادم

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
حتی اگ خودت تومواقع اینجوری بدردخواهرت نخورده باشی وکمکش نکرده باشی بااینکع توهمون شهربودی بازم انتظ ...

میدونم عزیزم خواهر منم همینه ولی متاسفانه من چون خیلی دلم میسوزه همیشه کمکش میکنم

اول خودت!
میدونم عزیزم خواهر منم همینه ولی متاسفانه من چون خیلی دلم میسوزه همیشه کمکش میکنم

دقیقا خواهربزرگترمنم خیلی دلسوزه بااینکه خواهراولم تو هیچ موردی ب هیچکدوممون کمک نکرده ولی خب دلش نمیادو توهمه کاراکمکشه ولی من زورم میادخودمن حتی این خواهرم ن توعقدی نه عروسی ن خریدنه هیچی اصن بدردم نخوردمطمئنم ازاین ب بعدم نمیخوره دلسوزی میکنه امافقط زبونی کارادموراه نمیندازه چ بسا خیلی جاهازحمت کاراوبچه هاشووسط گرفتاری انداخته گردن ماوحتی عقدخواهرم چندسال پیش توعیدبوداونامسافرت بودن فردای عقدی خواهرم ازسفربرگشتن حتی حاضرنشدن یه روززودتربرامراسم ازسفربرگردن چقدمامانم حرص خوردتوجوابشم گف چیکارکنم نمیتونم خودموبکشم ک‌!بااینحال من براخواستگاریونامزدی دخترش واقعا درحدتوانم مایه گذاشتم واقعنم اذیت شدم ولی الان دیگه نمیخام ادامه بدم باخودم میگم اینهمه من خودموب آب آتش بزنم پس فرداتوشهرغریب کاری داشته باشم میادکمکم؟اگه باردارشموزایمان کنم مامانم نتونه بیاد پامیشه بیادکمکم؟جواب همش نه پس چراخودموبراش اذیت کنم ب اندازه کافی مامانمو تو تنگ کرده وهمینطورخواهرایه دیگمواون ۲۰سال ازمن بزرگتر ولی ب اندازی کمکی ک من بش کردم هیچوقت بدردم نخورده خواهره عزیزه ولی خب تا کجا

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
منم یدونه خواهر دارم اگه .منم بودم قهر میکردم

حتی اگ خودتم توکاراش کمکش نبودی ناراحت میشدی؟

البته خودم میدونم اینکه بش گفتم اشتباه بودنباید میگفتم نمیام ولی خب اصلاقصدندارم برم کمکش چون هیچچاکمکم نبوده من برامراسمش میرم وبنظرم کافیه

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
حتی اگ خودتم توکاراش کمکش نبودی ناراحت میشدی؟ البته خودم میدونم اینکه بش گفتم اشتباه بودنباید میگفت ...

منم هیچ وقت به درد خواهرم نخوردم ولی اون همه کار برام میکنه

برا شادی روح پدرم صلوات بفرستین لطفا
شمارو نمیدونم من عقد خواهر زادم باشه ی ماه جلوتر میرم 

من ترجیح میدم سرخونه زندگیم باشم ونزدیک مراسم برم ازیه ماه قبل ک خود پدرمادرم کاری ندارن شمامیری چیکار؟

خدایا مرسی🙏❤🙏