الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم عزیزم خواهر منم همینه ولی متاسفانه من چون خیلی دلم میسوزه همیشه کمکش میکنم
دقیقا خواهربزرگترمنم خیلی دلسوزه بااینکه خواهراولم تو هیچ موردی ب هیچکدوممون کمک نکرده ولی خب دلش نمیادو توهمه کاراکمکشه ولی من زورم میادخودمن حتی این خواهرم ن توعقدی نه عروسی ن خریدنه هیچی اصن بدردم نخوردمطمئنم ازاین ب بعدم نمیخوره دلسوزی میکنه امافقط زبونی کارادموراه نمیندازه چ بسا خیلی جاهازحمت کاراوبچه هاشووسط گرفتاری انداخته گردن ماوحتی عقدخواهرم چندسال پیش توعیدبوداونامسافرت بودن فردای عقدی خواهرم ازسفربرگشتن حتی حاضرنشدن یه روززودتربرامراسم ازسفربرگردن چقدمامانم حرص خوردتوجوابشم گف چیکارکنم نمیتونم خودموبکشم ک!بااینحال من براخواستگاریونامزدی دخترش واقعا درحدتوانم مایه گذاشتم واقعنم اذیت شدم ولی الان دیگه نمیخام ادامه بدم باخودم میگم اینهمه من خودموب آب آتش بزنم پس فرداتوشهرغریب کاری داشته باشم میادکمکم؟اگه باردارشموزایمان کنم مامانم نتونه بیاد پامیشه بیادکمکم؟جواب همش نه پس چراخودموبراش اذیت کنم ب اندازه کافی مامانمو تو تنگ کرده وهمینطورخواهرایه دیگمواون ۲۰سال ازمن بزرگتر ولی ب اندازی کمکی ک من بش کردم هیچوقت بدردم نخورده خواهره عزیزه ولی خب تا کجا