2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اینجوری برخوردکرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 49 پست
من ترجیح میدم سرخونه زندگیم باشم ونزدیک مراسم برم ازیه ماه قبل ک خود پدرمادرم کاری ندارن شمامیری چیک ...

منم شرایط شما رو دارم خانوادم همش میگن چرا نمیای فلان وحرف میزنن توقع دارن اما از اینورم شوهرم گیر میده چکار کردن برات حق نداری بری از خانوادت میترسی ببین شرایط من بدتره

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اره هفت سال

خب خواهربزرگترهمیشه همینطوره منم بجزاین خواهرم ک اولیه بقیه واقعا کارداشته باشم کمکم میکنن خب منم متقابلا اگ کارداشتن کمکشونم تاجایی ک بتونم

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شرایط شما رو دارم خانوادم همش میگن چرا نمیای فلان وحرف میزنن توقع دارن اما از اینورم شوهرم گیر م ...

منم راه دورم همش میگن چرا نمیای زیاد چرادیرب دیرمیای واین حرفا ولی خب خودم دوست ندارم همش تو راه ورفت امدباشم ادم روال زندگی ازدستش درمیره.ولی خب این خواهرم انتظارداره من برم واسه کاراش منم زیربارنمیرم😅😥

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
خوب گفتی حق با شماس. به خاطر هیچ کس آرامش خودت رو نگیر.من میگم حتی مامان 

دقیقامامان منم همیشه همینومیگه هیچکس بجزشوهر براادم نمیمونه آدم نبایدبخاطربقیه آرامش خودشو شوهرشوبهم بزنه

خدایا مرسی🙏❤🙏