2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اینجوری برخوردکرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فعلن الکی میگفتی میام...زرتی نمیزدی تو برجکش☺

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

ما كه باهم صميمي هستيم ولي اصلا ازين توقعا نداريم از هم..

من خواهرم عقد هم كرد نتونستم برم .حامله بودم و شهر ديگه. اونم اصلا نگفت بيا و نه گفت چرا نيومدي. كلا هم عاشق هميم/.ولي همديگه رو درك ميكنيم

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
باید یکم بهتر میگفتی خرید عقد چیز خاصی نیست زیادی بود 😐 

همه ایناروک نگفتم بش الان دلایلموبراشماگفتم ک چرانمیخام برم من بش گفتم اگ اونجابودم باش میرم ولی بخادباعقدفاصله داشته باشه نمیتونم

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
حالا لازم نبود از الان اینجوری بگی. مث طلبکارا  گفتی خواهر. میگفتی تا بتونم حتما میام. بعد دو س ...

دقیقا خودمم فق براهمین ناراحتم میگم گفتنم چی بود دیگه ولی خب انقدگیردادازدهنم پرید😔🙈

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
خب برو 😐 عجب خواهری هستی واسه خاطر دویست تومن ؟؟؟!

فقط بخاطر دویست تومن نیست.اول اینکه خواهرای دیگم همونجاهستن دوم اینکه فقط کرایه نیس ک میگی بخاطردویس تومن 

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
چندبار مگه عقد خواهرزادته که به کرایه فکرمیکنی؟ بعد شما مگه پات رو ترمزه که همسرت تنها بیاد خطره؟

ادم ک فقط ب این فک نمیکنه ک چن بارعقدخواهرزادشه ینی من خودموبایدبکشم بخاطراینکه فقط یباره؟اگ خواهرم موقع عقدوعروسی من برام کاری نکرده باشه تازه توبعضی مواقع خودشم برام کارتراشیده باشه اضافه کارخودم بازم باید خودموب آبوآتیش بزنم برامراسم بچش؟من براخواستگاریونامزدیش ازیه هفته زودتررفتم تمام خونه تکونیه قبل اومدن خواستگاراوپذیرایی ازمهمونانمیدونم آزمایشگاه رفتنش و...گردن خودم بود ولی الان واقعاشرایطشوندارم بخوام برم حق ندارم انتظارداشته باشم درکم کنه؟.من پام روگازوترمزنیس ولی راه طولانیه یه ساعت دوساعت نیس ک بگم اشکال نداره بهرحال من اگ توماشین باشم حداقلش اینکه باشوهرم حرف میزنم ک خوابش نگیره نمیزارم سرعت خیلی بالا بره

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
من حق رو به خواهرت مي دم. بنده خدا تحت فشاره، شما هم به فكر خودتي😬😬

اگ موقعی ک عروسی وعقدمن بودک منومامانم تحت فشاربودیم اون بفکرمون نبودو کمکمون نکرده باشه وتازه کاره اضافم برامون تراشیده باشه بازم حقوبش میدی؟ینی من بایدیه طرفه محبت کنم همیشه تازاون مامانم خواهرمم کنارشن تنهانیس اصن

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
منم بودم ناراحت میشدم

حتی اگ خودت تومواقع اینجوری بدردخواهرت نخورده باشی وکمکش نکرده باشی بااینکع توهمون شهربودی بازم انتظارداشتی خواهرت ازراه دوربیادکمکت نمیومدناراحت میشدی؟

خدایا مرسی🙏❤🙏