2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اینجوری برخوردکرد😐

514 بازدید | 49 پست

خواهرم دم عیدعقددخترشه ازالان زنگ زده ک بایدبرای خریدعقدبیای منم گفتم من زودترازشوهرم نمیام چون دویست سیصدتومن بایدکرایه بدم بعدم واسه عقدشوهرم تنهاراه بیوفته بیادتوجاده خطرناکه اگ موقعی ک اونجابودم باشه میرم ولی مخصوص خریدش نمیام اخه خریدعقدچیزخاصیم نیس اخه بهش برخوردگف بجای اینکه بگی قصه نخورمیام خیالت راحت میگی نمیام😐 منم گفتم خب راهم دوره اگ نزدیک بودم ک میرفتم گف نمیخام بیای اصن خواستی عقدشم نیا😐😐واقعا حرف من بد بودک اینجوری برخوردکرد؟

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید احساس  دست تنهای میکنی

ولی معلومه  دوست داره

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

زنگ بزن از دلش در بیار  براش توضیح بده که بخاطر شرایطت نمیتونی زودتر بری حق داره دلش میخواد تو هم باشی 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

واقعاا تو این دوره زمونه از راه دوریا تباید توقع داشت سخته با این راهها و هوااا . 

اوتم خواهر توقع داره شمام حق دارید ولی ادما باید یاد بکیرین که توقعشون از هم کم کنن دنیا گلستان میشه